Maryo Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Deci de azi-dimineata am lag cand apas "a" si "d" si aunci cand apas o tasta pentru bind imi sta 2-3 secunde pana apare, am facut setari din samp am si instalat programe anti-lag Ajutati-ma va rog orice sugestie imi este de folos @
Blesz Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 @VidinMafia-Spudy Asigurate ca ai la joc aceste setari: Intra in joc, SA:MP, Options > Display > Advanced Draw Distace: Trebuie sa fie minim, in cloncuzie 0 liniute) Frame Limiter: OFF Widescreen: OFF Visual FX Quality: OFF MIP Maping: ON Anti-Aliasing: OFF Resolution: 800x600x16 (sau 1024x768x16, orice rezolutie cu care te simti tu bine, dar in capat sa fie x16 PD: Prefereta mea este 800x600x16. Bafta!
Maryo Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 @VidinMafia-Spudy Asigurate ca ai la joc aceste setari: Intra in joc, SA:MP, Options > Display > Advanced Draw Distace: Trebuie sa fie minim, in cloncuzie 0 liniute) Frame Limiter: OFF Widescreen: OFF Visual FX Quality: OFF MIP Maping: ON Anti-Aliasing: OFF Resolution: 800x600x16 (sau 1024x768x16, orice rezolutie cu care te simti tu bine, dar in capat sa fie x16 PD: Prefereta mea este 800x600x16. Bafta! Aceste configurari le am deja.
Blesz Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 @VidinMafia-Spudy Ala nu este lagg, este o problema de la KeyBinder. A mai fost rezolvata o problema de genu Instaleaza Net framework 4.0. Reply daca inca persista problema.
Maryo Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 @VidinMafia-Spudy Ala nu este lagg, este o problema de la KeyBinder. A mai fost rezolvata o problema de genu Instaleaza Net framework 4.0. Reply daca inca persista problema. Am sa instalez respectivul program, dar atunci cand apas numpad 1 sau orice tasta ce am introdus- in bind se blocheaza tot jocul si dupa 3 secunde se deblocheaza si apare respectiva propozitie.
Blesz Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 @VidinMafia-Spudy Ai versiunea Hoodlum la San Andreas? Ai o cantitate mare de moduri instalate in San Andreas? Ai incercat sa resintalezi San Andreas?
Maryo Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 @VidinMafia-Spudy Ai versiunea Hoodlum la San Andreas? Ai o cantitate mare de moduri instalate in San Andreas? Ai incercat sa resintalezi San Andreas? Am instalat San Andreas, nu am nici un mod, am instalat Framework 4.0 Si mi-a diminuat din lag cand virez insa cand folosesc bindul jocul ramane blocat 2-3 secunde si dupa apare propozitia. MUltumesc de ajutor
Recommended Posts