XxMihaiBxX Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Ce fac baietii? :) O sa fiu plecat intr-o excursie cu scoala si o sa revin sambata noaptea, aveti grija ce faceti :) Ok, distractie placuta... Vi la sedinta sambata sau ai facut cerere de invoire?? Bafta !!!!!! Quote
CoSmE Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 mersi mihai. facut cerere de invoire. oricum cand ajung smbata acasa o sa pic rupt...asa e mereu :))) o sa mai intru pe telefon sa ad ce mai e nou :) Quote
CTC Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 Neata baieti, nu uitati astazi este ultima zi in care puteti posta rapoartele de activitate. Quote
XxMihaiBxX Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Bine CTC... Il postam deseara ca daca-l postam de acum ne plictisim dupa. Oricum maine e plictiseala de mori pana la sedinta... Apropo: 1. Felicitari DarriN pentru co-lider. 2. Felicitari Sebastian si Zers pentru testeri. Nu stiu daca mai are rost, dar doresc sa-i urez succesc in continuare lui Lixu. Quote
AIMGodfather Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Bine CTC... Il postam deseara ca daca-l postam de acum ne plictisim dupa. Oricum maine e plictiseala de mori pana la sedinta... Apropo: 1. Felicitari DarriN pentru co-lider. 2. Felicitari Sebastian si Zers pentru testeri. Nu stiu daca mai are rost, dar doresc sa-i urez succesc in continuare lui Lixu. Mersi. Neata tuturor. Quote
XxMihaiBxX Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Bunaaaa Dimineata!!!! Plictiseala astazi pana la sedinta :( Quote
CTC Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 Vreau ca la sedinta asta sa participati in numar cat mai mare. Quote
XxMihaiBxX Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Ok Ok. Sa nu uitam de event-urile de saptamana trecuta. Quote
XxMihaiBxX Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Pentru ca nu stiu unde se fac sugestiile pentru factiune m-am gadit sa fac una aicia: Daca un robber ne ataca, iar noi avem rank 1/2 si avem dovezi clare ca ne-a scazut minim 40Hp sa-l putem omori... E destul de nasol sa ai rank 1/2 sa te plimbi si sa te trezesti ca te ataca un robber si tu nu poti face nimica. Quote
BlacKWizzarD Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Pentru ca nu stiu unde se fac sugestiile pentru factiune m-am gadit sa fac una aicia: Daca un robber ne ataca, iar noi avem rank 1/2 si avem dovezi clare ca ne-a scazut minim 40Hp sa-l putem omori... E destul de nasol sa ai rank 1/2 sa te plimbi si sa te trezesti ca te ataca un robber si tu nu poti face nimica. PRO :)) Quote
BlacKWizzarD Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Pai am cam 1 sarcina, ma apuc joi sa le fac ca nu am chef :)) Quote
XxMihaiBxX Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 :) Ok, numa sa nu apara ceva joi si sa nu mai apuci... Quote
PaulPolitai Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 nu noi acuma stam si ascultam muzica ca ma luat vacanta. Quote
XxMihaiBxX Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Hoppaaa, altii care mai posteaza pe aicia. Numa bine !!!! Da, la o gogoasa ca doara suntem politai. :D Quote
Recommended Posts