Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ce fac baietii? :) O sa fiu plecat intr-o excursie cu scoala si o sa revin sambata noaptea, aveti grija ce faceti :)

Ok, distractie placuta... Vi la sedinta sambata sau ai facut cerere de invoire?? Bafta !!!!!!

Posted

mersi mihai. facut cerere de invoire. oricum cand ajung smbata acasa o sa pic rupt...asa e mereu :))) o sa mai intru pe telefon sa ad ce mai e nou :)

Posted

Neata baieti, nu uitati astazi este ultima zi in care puteti posta rapoartele de activitate.

Posted

Bine CTC... Il postam deseara ca daca-l postam de acum ne plictisim dupa. Oricum maine e plictiseala de mori pana la sedinta...

Apropo:

1. Felicitari DarriN pentru co-lider.

2. Felicitari Sebastian si Zers pentru testeri.

Nu stiu daca mai are rost, dar doresc sa-i urez succesc in continuare lui Lixu.

Posted

Bine CTC... Il postam deseara ca daca-l postam de acum ne plictisim dupa. Oricum maine e plictiseala de mori pana la sedinta...

Apropo:

1. Felicitari DarriN pentru co-lider.

2. Felicitari Sebastian si Zers pentru testeri.

Nu stiu daca mai are rost, dar doresc sa-i urez succesc in continuare lui Lixu.

Mersi.

Neata tuturor.

Posted

Pentru ca nu stiu unde se fac sugestiile pentru factiune m-am gadit sa fac una aicia:

Daca un robber ne ataca, iar noi avem rank 1/2 si avem dovezi clare ca ne-a scazut minim 40Hp sa-l putem omori...

E destul de nasol sa ai rank 1/2 sa te plimbi si sa te trezesti ca te ataca un robber si tu nu poti face nimica.

Posted

Pentru ca nu stiu unde se fac sugestiile pentru factiune m-am gadit sa fac una aicia:

Daca un robber ne ataca, iar noi avem rank 1/2 si avem dovezi clare ca ne-a scazut minim 40Hp sa-l putem omori...

E destul de nasol sa ai rank 1/2 sa te plimbi si sa te trezesti ca te ataca un robber si tu nu poti face nimica.

PRO :))