XxMihaiBxX Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Neata ! Pana acuma e bine, sa vedem in continuare... Quote
msnzalau11 Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Salut, cum ati inceput saptamana ? Foarte bine am inceput aceasta saptamana. Quote
BlacKWizzarD Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Salut, cum ati inceput saptamana ? Rau, mi sa dus sursa la PC asa ca stau cateva zile pe tusa :)) Quote
XxMihaiBxX Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Rau, mi sa dus sursa la PC asa ca stau cateva zile pe tusa :)) Urat.. Ce facem noi la ora 00:00 - 1:00 ?? Dam dedicatii: https://www.youtube.com/watch?v=VqrfBnkbuYM&feature=youtu.be .omg. .omg. Noapte buna gasca. Quote
BlacKWizzarD Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Urat.. Ce facem noi la ora 00:00 - 1:00 ?? Dam dedicatii: https://www.youtube.com/watch?v=VqrfBnkbuYM&feature=youtu.be .omg. .omg. Noapte buna gasca. :)) Quote
PhenomeN. Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Va urez bafta tuturor eu mi-am postat demisia! Quote
XxMihaiBxX Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Va urez bafta tuturor eu mi-am postat demisia! De ce ? Quote
BlacKWizzarD Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Va urez bafta tuturor eu mi-am postat demisia! Bafta m3n Quote
XxMihaiBxX Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 (edited) New Nickname :D Edited June 24, 2014 by AIM.Spock Quote
CTC Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 Mi-a placut placere sa fiu lider al factiunii Los Santos Police Department timp de 121 de zile. Sper ca urmatorul lider sa fie unul capabil si sa se descurce mai bine ca mine. Succes pe viitor :ph34r: 1 Quote
XxMihaiBxX Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Bafta CTC. Ai fost un lider fenomenal si urmatorului lider ii va fi greu sa ajunga unde ai ajuns tu. Eu doresc sa-ti multumesc pentru sansa acordata in LSPD si pentru ca mereu ne-ai fost alaturi. Imi cer scuze daca te-am dezamagit cu ceva. Doresc sa-ti urez succes in continuare si poate, poate imi vei mai fi lider odata. LSPD nu va muri niciodata, nici tu CTC. BEST LIDER EVER !!!! .omg. .omg. .omg. .omg. .omg. .omg. .omg. Quote
andX Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 (edited) Mi-a placut placere sa fiu lider al factiunii Los Santos Police Department timp de 121 de zile. Sper ca urmatorul lider sa fie unul capabil si sa se descurce mai bine ca mine. Succes pe viitor :ph34r: Eu iti urez mult noroc dude', ai fost un lider de nota 10, asta cred eu, nu oricinee sta.. +120 de zile in aceasta functie si te felicit pentru asta. Ai muncit din greu pentru aceasta functie, vei ramane mereu un lider exemplu pentru multi. ;) Edited June 24, 2014 by Andiex Quote
BlacKWizzarD Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Mi-a placut placere sa fiu lider al factiunii Los Santos Police Department timp de 121 de zile. Sper ca urmatorul lider sa fie unul capabil si sa se descurce mai bine ca mine. Succes pe viitor :ph34r: Ceeeeeee CTC ? :( Bafta! Quote
XxMihaiBxX Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Mi-a parut bine baieti, succes in continuare. Noapte buna. Quote
ciprian19 Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Mi-a placut placere sa fiu lider al factiunii Los Santos Police Department timp de 121 de zile. Sper ca urmatorul lider sa fie unul capabil si sa se descurce mai bine ca mine. Succes pe viitor :ph34r: Multa bafta in continuare mai ales cu helperul si poate un viitor admin! :> Quote
Alexandru_Durbaca_Georgian Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Mi-a placut placere sa fiu lider al factiunii Los Santos Police Department timp de 121 de zile. Sper ca urmatorul lider sa fie unul capabil si sa se descurce mai bine ca mine. Succes pe viitor :ph34r: Ai fost un adevarat lider BRAVO. Poate in viitor vei fi judecator(admin) al serverului. Ai fost un lider foarte bun. Au avut cele doua parti inclinate perfect: Erai si glumet dar cand trebuia sa fi serios ai devenit. AM O INTREBARE O SA PRIMIM WIPE. Cine a jucat Grand Theft Auto IV SAU Episodes From Liberty City e un dublu DLC al GTA IV poate jucam si noi toti din factiune. Adica cei care au un PC bun. Quote
CTC Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 Ai fost un adevarat lider BRAVO. Poate in viitor vei fi judecator(admin) al serverului. Ai fost un lider foarte bun. Au avut cele doua parti inclinate perfect: Erai si glumet dar cand trebuia sa fi serios ai devenit. AM O INTREBARE O SA PRIMIM WIPE. Cine a jucat Grand Theft Auto IV SAU Episodes From Liberty City e un dublu DLC al GTA IV poate jucam si noi toti din factiune. Adica cei care au un PC bun. Depinde de urmatorul lider. Quote
Recommended Posts