andX Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Felicitari pentru functie Frouzz... O meriti din plin. P/s: Pentru noii memberii as dori mult mai multa activitate in joc cat si pe forum. Multumesc! Quote
Frouzz Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Salutare, saptamana aceasta nu sunteti obligati sa faceti raport. Quote
andX Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Sanatate si virtute s-avem infractori ce prinde! Ce faceti? :) Quote
Beowulf Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 (edited) Pentru beowulf - Te-n "pana mea" cu melodia ta, nu stiu unde ai gasit asa ceva =)))))))))))))))))))))) https://www.youtube.com/watch?v=NmdNUcazek0 ! Edited July 6, 2014 by AIMBeowulf Quote
Mr.Jaks Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Daca imi face careva reclamatie pe pannel la factiune, primesc /email si notificare, nu !? Dati cu @ Quote
Frouzz Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Daca imi face careva reclamatie pe pannel la factiune, primesc /email si notificare, nu !? Dati cu @ Da Quote
Recommended Posts