cosmin22 Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 R1-Agent, R2-Agent Sef, R3-Inspector, R4-SubComisar, R5-Comisar, R6-Comisar Sef, R7-Chestor Va place? Asa este corect xD 'Agent' e prin hitman, boss. On: Salut, bine v-am gasit. Quote
Calibru Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 'Agent' e prin hitman, boss. On: Salut, bine v-am gasit. Stii cumva gradele din politia romana ? Cele care le-am pus eu sunt. Quote
cosmin22 Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Stii cumva gradele din politia romana ? Cele care le-am pus eu sunt. Tradu-mi te rog. Quote
Danny Florian Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Salutare lume noua lume veche! Bine v-am regasit! Sper sa fie mai lunga perioada de colaborare! Quote
Kunter.Capone Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Nu uitati sa mai verficati din cand in cand topicul "Los Santos Police Departament - Tutoriale" tutorialele din acel topic va vor fi de ajutor. Quote
xNn Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Welcome , sper sa ramaneti cat mai mult timp pe aici. Quote
DanielBroather Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Cei noi va apucati de raport de acum. de astazi ? sau de cand am intrat . Quote
Frouzz Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 de astazi ? sau de cand am intrat . De cand ati intrat. Quote
DanielBroather Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 De cand ati intrat. a,sa il facem pentru saptamana viitoare :) Quote
Graffitii Creaator Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 (edited) Cei noi va apucati de raport de acum. Si daca am rank 1 si 7 zile in factiune + ca am postat raportul de saptamana asta,ma pot apuca de raportul pentru sambata viitoare??? Edited October 4, 2014 by Seby Jnr Quote
DanielBroather Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Si daca am rank 1 si 7 zile in factiune + ca am postat raportul de saptamana asta,ma pot apuca de raportul pentru sambata viitoare??? da,cred ca de maine,daca nu e diferit,eu asa stiam de la s.i :)) Quote
DanielBroather Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 si pana la urma,maine e sedinta ? la ce ora . Quote
Kunter.Capone Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Succes Next ai facut o treaba minunata in acest departament. 1 Quote
DanielBroather Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Succes Next ai facut o treaba minunata in acest departament. a renuntat ? Quote
Frouzz Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Succes NexT, ai fost un co-lider foarte bun, multumesc pentru tot ajutorul acordat. 1 Quote
TeKo Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 a renuntat ? Cu siguranta o sa fiu prin zona si nu te gandi ca ai scapat chiar daca eu am plecat. Problema este ca nu am plecat de tot si oricand cu placere o sa stau langa oameni ca Frouzz. Am depus demisia pentru ca momentan nu mai am timp destul pentru a sta pe joc. xNn este noul Co-Lider si am incredere in el ca o sa faca treaba foarte buna. Aveti grija de voi si actionati doar cu dovezi! Quote
DanielBroather Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Cu siguranta o sa fiu prin zona si nu te gandi ca ai scapat chiar daca eu am plecat. Problema este ca nu am plecat de tot si oricand cu placere o sa stau langa oameni ca Frouzz. Am depus demisia pentru ca momentan nu mai am timp destul pentru a sta pe joc. xNn este noul Co-Lider si am incredere in el ca o sa faca treaba foarte buna. Aveti grija de voi si actionati doar cu dovezi! asta e un fel de amenintare sau ? =]] deja mi sau inmuiat picioarele :\ Quote
Recommended Posts