TeKo Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 asta e un fel de amenintare sau ? =]] deja mi sau inmuiat picioarele :\ Nu este amenintare. Iti spun doar ca "oameni" ca tine nu au ce cauta in aceasta factiune. Daca pe tine nu te intereseaza sa fii corect si vrei doar sa iti bati joc cu siguranta acest joc nu este pentru tine. Doar asta ai dovedit pana acum si vad ca asta faci in continuare. Quote
DanielBroather Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Nu este amenintare. Iti spun doar ca "oameni" ca tine nu au ce cauta in aceasta factiune. Daca pe tine nu te intereseaza sa fii corect si vrei doar sa iti bati joc cu siguranta acest joc nu este pentru tine. Doar asta ai dovedit pana acum si vad ca asta faci in continuare. stai tu calm ;) crezi ca daca ma cert cu tine,inseamna ca ma cert cu toata factiunea ? calm si joc de glezna ;),odata ce nu m-au dat afara pana acum,inseamna ca factiunea e pentru mine,nu ma suporti,bun si cui crezi ca ii pasa asta ? =]]] cui ii pasa ma ? hai noroc. Quote
DanielBroather Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Neata si bine v-am regasit :D. neatza :D Quote
CTC Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 Succes NexT [cu intarziere..] si felicitari XNN, am incredere ca te descurci foarte bine! Quote
DanielBroather Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 ne-am dat pe moduri de pd :)) :D http://imgur.com/nObjJdW,k5UUncu#0 Quote
CTC Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 Nu pot sa ies fara sa imi iau ramas bun de la voi, a fost o placere sa fiu membru al LSPD, la fel ca si lider. De astazi vreau sa incerc si alte factiuni, asta a fost cu departamentele pentru mine, vreau sa aveti grija de voi si sa nu il dezamagiti pe Frouzz! Inca odata bafta Frouzz si XNN! 1 Quote
Reptilla Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Nu pot sa ies fara sa imi iau ramas bun de la voi, a fost o placere sa fiu membru al LSPD, la fel ca si lider. De astazi vreau sa incerc si alte factiuni, asta a fost cu departamentele pentru mine, vreau sa aveti grija de voi si sa nu il dezamagiti pe Frouzz! Inca odata bafta Frouzz si XNN! Salut man si multa bafta in ceea ce vrei sa faci ! P.S. Lasa drogurile =) Quote
DanielBroather Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Nu pot sa ies fara sa imi iau ramas bun de la voi, a fost o placere sa fiu membru al LSPD, la fel ca si lider. De astazi vreau sa incerc si alte factiuni, asta a fost cu departamentele pentru mine, vreau sa aveti grija de voi si sa nu il dezamagiti pe Frouzz! Inca odata bafta Frouzz si XNN! dar dc ai dat /qp si nu ai facut cerere :) Quote
DanielBroather Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 | Userbar marca ''LSPD''. fain :D Quote
xNn Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 | Userbar marca ''LSPD''. Faine , chiar aveam nevoie de asa ceva. 1 Quote
DanielBroather Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Faine , chiar aveam nevoie de asa ceva. da da si eu am pus`o deja :)) :P Quote
DanielBroather Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 baieti,imi lasa si mie cineva bindurile pentru permise ? :d Quote
DimitrieLungoci Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 t/m Stop!! Ai fost prins Circuland Neregulamentar, scrie [/handsup], sau risti w3 -Condus Neregulamentar! x01{ENTER} t/s Ai rams fara permis timp de 2 ore pentru ca ai ai fost prins pe contrasens{ENTER}. Poftim. Quote
SUNSHiNE Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 | Userbar marca ''LSPD''. Foarte tare, o sa-ti dau +1 mai incolo :)) Quote
DanielBroather Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Buna seara, eu sunt noul vostru coleg. salut,bine ai venit . Quote
Visinescu Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Salutare tuturor! Bine v-am gasit. .omg. Pareri avatar? Ai folosit prea mult blur. Quote
Recommended Posts