Camila1337 Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Salutare tuturor! Bine v-am gasit. .omg. Ai folosit prea mult blur. Bine ai venit, bafta cu factiunea si ms. pentru parere. Quote
AlexIonut Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Cei ce folosesc Modul ''Target /mdc'' si vor sa scape de acel mesaj de la inceput cu update scris in rusa cu verde si pe tasta ''`'' sa nu mai apara consola ci chatul normal, trebuie sa: INTRAT IN SAMPFUNCS_SETTINGS ( il gasiti in folder-ul principal unde ati instalat sampfun.cs) Il deschideti si modificati ultimele 2 randuri astfel: checkupdate=0 enableconsole=0 Quote
DanielBroather Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Cei ce folosesc Modul ''Target /mdc'' si vor sa scape de acel mesaj de la inceput cu update scris in rusa cu verde si pe tasta ''`'' sa nu mai apara consola ci chatul normal, trebuie sa: INTRAT IN SAMPFUNCS_SETTINGS ( il gasiti in folder-ul principal unde ati instalat sampfun.cs) Il deschideti si modificati ultimele 2 randuri astfel: checkupdate=0 enableconsole=0 am incercat sa mi`l bag...dar nu am reusit :\ numai warning da Quote
Visinescu Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Ce-i cu linistea asta aici ? Bine zis.... Salutare tuturor! .omg. Quote
Frouzz Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Mult succes in continuare, mi-a facut placere sa fiu lider al acestui departament, succes tuturor. 1 Quote
Reptilla Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Mult succes in continuare, mi-a facut placere sa fiu lider al acestui departament, succes tuturor. Si noua ne-a facut placere ca te-am avut ca lider, salutari si toate cele bune man. Quote
Graffitii Creaator Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Mult succes in continuare, mi-a facut placere sa fiu lider al acestui departament, succes tuturor. Frouzz nu puteai face cererea de demisie dupa ce imi dadeai rank 3? :| Quote
Maryo Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Bafta baietii/fetele, mi-a facut placere sa lucrez cu voi. Sper sa ne rebedem. Quote
Ldvon Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Welcome tuturor! Aveți grija când acționați, nu uitați de dovezi. Şedința este duminica asta la ora 16:00. Fiind prima şedință, prezența este obligatorie. Quote
D3sTr0 Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Welcome tuturor! Aveți grija când acționați, nu uitați de dovezi. Şedința este duminica asta la ora 16:00. Fiind prima şedință, prezența este obligatorie. Nu actionam fara dovezi :P, incerc sa ma bag astept de o ora si degeaba... Quote
Visinescu Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Salutare tuturor! Sper sa facem o echipa unita si bine pregatita, activa, cu putine reclamatii sau deloc. .omg. Quote
MORGAN Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 (edited) Nu faci parte din LS Police Departament, deci nu mai posta aici. Next warn up. @KETTLERZEW Edited October 27, 2014 by LdvoN Quote
MORGAN Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 @@Ldvon fac parte din lspd cu contul meu DSKILL, dar asta este contul pe care il folosesc pt ambele conturi pe forum. Quote
skyzifun Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Nu actionam fara dovezi :P, incerc sa ma bag astept de o ora si degeaba... Tu actionezi fara, pls :(. Quote
Recommended Posts