Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ei bine.. vad ca nu vreti tinta sa dati magie cu ea asa ca nu o mai dau. Sa o cautati pana va vine acru-n gura.

Un admin T/C si mutati in Recicle bin.

Edited by Zenek.
  • Upvote 2
Posted

Nu vreau să încep o ceartă sau ceva dar, +1 pentru ce? Că ai cautat pe tot forumul până ai gasit-o?

Dar am cerut? Am zis ca daca nu dati +1 va omor? WTF. Am zis ca am cautat-o pe forumul asta si nu am gasito, si cum o aveam in PC am zis sa o postez si la noi.

Posted

Dar am cerut? Am zis ca daca nu dati +1 va omor? WTF. Am zis ca am cautat-o pe forumul asta si nu am gasito, si cum o aveam in PC am zis sa o postez si la noi.

Nabulee, era pusa de justin pe forum :P :P :P.

Posted

Bai butoias, +1 pt ca? Nu ai facut-o tu butoiule. Cand o sa faci ceva butoi de 13 ani revii aici si ceri +1. Pace butoiule, imi pare rau ca te-ai intors.

Posted

Da ma bine. Cand gasesti link sa ma suni.

Bai butoias, +1 pt ca? Nu ai facut-o tu butoiule. Cand o sa faci ceva butoi de 13 ani revii aici si ceri +1. Pace butoiule, imi pare rau ca te-ai intors.

Fanule.

Posted

Da ma bine. Cand gasesti link sa ma suni.

Fanule.

Mai slabeste si dupa zi cine e fan. Plangeai pe panel sa iei unban. Se vede ca ai 13 ani dupa cum suferi in-game. Te las de la Full HP cu armura pe low, ma omori si incepi sa suferi cu salkf, normal ca ma omori cand ai viata dubla fata de mine. Se pare ca de cand nu ai mai intrat ai uitat pozitia la deagle si ai venit cu suferinte proaspete.

Posted

Mai slabeste si dupa zi cine e fan. Plangeai pe panel sa iei unban. Se vede ca ai 13 ani dupa cum suferi in-game. Te las de la Full HP cu armura pe low, ma omori si incepi sa suferi cu salkf, normal ca ma omori cand ai viata dubla fata de mine. Se pare ca de cand nu ai mai intrat ai uitat pozitia la deagle si ai venit cu suferinte proaspete.

AI invatat sa scri? Minune sa batem un cui in perete.

Ai zis ca a mai fost publicata.. cand gasesti link sa ma suni.

Posted

AI invatat sa scri? Minune sa batem un cui in perete.

Ai zis ca a mai fost publicata.. cand gasesti link sa ma suni.

Bate cuiu' in perete cu burta, ca te tine.

Posted

Bate cuiu' in perete cu burta, ca te tine.

Vrei warn pe forum si nu sti cum s-o faci? Te rezolv eu Fanule.

Multi fani mai am.

Posted

Vrei warn pe forum si nu sti cum s-o faci? Te rezolv eu Fanule.

Multi fani mai am.

Da, ai acarieni d-aia mici care vor sa ii inveti cum sa se ingrase, butoias de 13 ani, ai uitat ca avem facebook-ul tau terminatule, te dai mare jmen', uitate in oglinda intai si vezi ce fata ai.

Posted

Asta o are tot serveru:))))pacat ca am 25 wp ca iti ziceam eu ceva..

Da, ai acarieni d-aia mici care vor sa ii inveti cum sa se ingrase, butoias de 13 ani, ai uitat ca avem facebook-ul tau terminatule, te dai mare jmen', uitate in oglinda intai si vezi ce fata ai.

Dami-l si mie si iti dau +1

Posted

Ei bine.. vad ca nu vreti tinta sa dati magie cu ea asa ca nu o mai dau. Sa o cautati pana va vine acru-n gura.

Da-mi tinta prin pm te rog.

Posted

dai tinta prin pm te rog,dau +1

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp