hammy. Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Deci am instalat routerul si imi merge pe tableta si telefon, pt ca am reinstalat windowsul nu mai merge routerul, aveam win 8si acum am xp pt o Luna doua il tin. Cum pot face sau mearga si pe PC? Quote
FlAvIuSs Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 (edited) @hammy. instaleaza dirverele de la rourter iarasi. Edited April 8, 2014 by KaZzy. Quote
hammy. Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 E doar un ghid de bagat firele in el... pe CD.. Quote
Antonio_Miccollis Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Incearca sa filmezi un video de pe telefon,tableta in care sa arati si sa explici tot! Quote
Wrisk Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Incearca sa cauti raspunsul pe google , sigur sunt mai multe raspunsuri decat pe cele gasite aici. Quote
TnaseMihai Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Deci !  1. Caută marca de router pe google , ex : Router tp-link 7124 driver xp. 2.  Descarcal si istaleazăl sigur o să ati meargă Quote
tare58 Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Cred ca e de la placa de retea din Pc. Odata ce ai trecut de la windows 8 la windows xp, intre care este mare diferenta, cred ca trebuie sa scoti placa de retea din pc, dupa care sa o bagi la loc si sa instalezi driverele. Introduci swich-ul in placa de retea. Intri in My Computer si dai click dreapta pe imaginea de fundal, nu dai pe icoane si apare o fereastra cu setarile pc-ului, dai pe hardware si dai click dreapta pe update driver la internet. Porma intri in control panel in internet si dai disable si porma enable. Vezi si la antivirus ca poate il impiedica Firewall-ul sa mearga Quote
BYTA12 Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Incearca sa cauti raspunsul pe google , sigur sunt mai multe raspunsuri decat pe cele gasite aici. Quote
romeoeu Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Problema nu-i de la router , e de la windows , mai simplu si mai bine baga-ti 7 , sau incearca sa cauti driverele pentru xp , salut. Quote
Recommended Posts