BAYERN - TAXI Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Salut, caut si eu un silent aim pentru cs, am unul de pe maximamspus.ro.... care imi merge la alt calculator dar la mine nu, activez la fel aim-ul, doar ca nu merge, folosesc Windows 7 Ultimate, iar pe alte PC merge, care sa fie problema? Quote
Mindrape1337 Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Din cauza astora ca tine nu mai joc 1.6, jenantule. Mai bine sterge cs-ul, serios. :D Quote
azeSan Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Din cauza astora ca tine nu mai joc 1.6, jenantule. Mai bine sterge cs-ul, serios. :D Quote
DinuDragos Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Din cauza unor copii fara viata ca tine m-am lasat eu de CS, skill-ul meu care era destul de bun nu putea face fata noobilor cu aim si am decis sa ma las ca mereu cand jucam in loc sa ma simt bine imi faceam un car de nervi. Si sfatul meu ca sa iti mearga aimu: SINUCIDE-TE !!! Quote
Alllina. Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Pe Windows 7 nu merg codurile, toate sunt facute pe XP. 1 Quote
Recommended Posts