Jump to content

Recommended Posts

Posted

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:Daniel
Varsta:15
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Buna seara ! Numele meu este Daniel, locuiesc in orasul Bucuresti si am varsta frumoasa de 15 ani. Sunt un baiat cu capul pe umeri care stie sa se comporte in soctietate si sa fie educat. Imi place mult fotbalul, il si practic, il si urmaresc practic sunt nascut pentru fotbal, microbist inrait. Am simtul umorului si chiar il apreciez, dar cand e cazul sa ma opresc, daca cineva tot continua cu glumele ma enervez, dar asta se intampla destul de greu. In principiu, sunt un baiat linistit si pacifist. A, si da, imi place sa am multe responsabilitati si in jocuri si in realitate. O zi buna in continuare !
STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : KRUGGER
Nivel :11
Nume folosite anterior:-
Vechime pe server : 4 luni
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu, nu am avut.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/vJq0cCg

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/kruggeR

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype: neagu.dani2
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:  Eu doresc sa intru in acest clan, deoarece vreau sa ma afirm pe acest server minunat si pentru ca acolo sunt membrii de nota 100 + chiar daca pe unii nu-i cunosc sunt ferm convins ca sunt de treaba. Si din cele din urma, vreau sa intru pentru ca acolo am si cativa prieteni, [AIM]Toxic, [AIM]SUPERMAN. Din aceste motive doresc sa intru in acest clan mafiot.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pai in primul rand daca as fi acceptat, nu as da cu piciorul la aceasta ocazie. Prin cateva lucruri eu pot ajuta clanul, prin activitate, devotament si multe alte lucruri pe care sunt capabil sa le fac. Prin aceste argumente eu cred ca pot ajuta clanul.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Desigur.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp