Robyvl Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Salut am prins un fel de bug pe cont cand ma suna cineva iau crash direct la fiecare apel crash de ce? Nu pot face o afacere nimic cand primesc telefon crash.Help Quote
Fresh_Lemonade Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Incearca sa reinstalezi SA:MP-ul sau sa scoti mod-urile (daca ai). Daca nu merge PM. Quote
Robyvl Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 Salut am reinstalat sampu nu merge tot la fel nu am moduri..dc? help. Quote
Blesz Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Salut. Este un simplu BUG, un relog si s-a rezolvat Quote
Alex Rider Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Am nevoie de ajutor ! Am cumparat doua Biciclete , nici eu nu stiu cum , si acum imi scrie ``Ai 2 masini cu acelasi model ! Nu poti avea 2 masini cu acelasi model ! Nu vei putea conduce nicio masina pana cand nu vei vinde una din masinile detinute ! `` Ajutor :( Nu mai pot conduce nicio masina absolut ! Quote
Blesz Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Am nevoie de ajutor ! Am cumparat doua Biciclete , nici eu nu stiu cum , si acum imi scrie ``Ai 2 masini cu acelasi model ! Nu poti avea 2 masini cu acelasi model ! Nu vei putea conduce nicio masina pana cand nu vei vinde una din masinile detinute ! `` Ajutor :( Nu mai pot conduce nicio masina absolut ! Salut. Inainte sa iti raspund, trebuia sa faci o noua postare cu problema ta, nu comentand la alta problema care a fost rezolvata. Revin la problema ta. Poti sa urci o poza cu problema? Quote
Robyvl Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 Am dat 50 de reloguri tot iau crash cand ma suna cineva de ce?...... Quote
Blesz Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Am dat 50 de reloguri tot iau crash cand ma suna cineva de ce?...... Dute la un 24/7 si schimba telefonu. Daca problema persista, te-as ruga sa imi dai Quote / @mention Quote
zuzlikest Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Salut am prins un fel de bug pe cont cand ma suna cineva iau crash direct la fiecare apel crash de ce? Nu pot face o afacere nimic cand primesc telefon crash.Help Reinstaleaza San Andreas-ul complet, adic, il dezinstalezi, stergi toate fisierele ramasa dupa dezinstalare, si il instalezi din nou fara alte moduri. Quote
Alex Rider Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Salut. Inainte sa iti raspund, trebuia sa faci o noua postare cu problema ta, nu comentand la alta problema care a fost rezolvata. Revin la problema ta. Poti sa urci o poza cu problema? Am rezolvat Quote
Recommended Posts