Jump to content

Recommended Posts

Posted

Are mama mea Iphone 4s si e foarte bun.Poti face hotspot are camera buna nu are lag si e foarte bun.Un dezavantaj ar fi ca e prea gros dar te obisnuiesti.In rest este tot Iphone cu update-uri la ecran,camera si multe altele.

Posted

Avantaj: E un telefon bun, n-ai treaba cu el.

Dezavantaj: Ai grija ca s-ar putea sa aiba cont activat pe el si sa-l dea ca pierdut daca-l iei SH.

Posted (edited)

E un telefon bun dar vezi sa nu aiba find my phone activat ca altfel o sa iti iei teapa cu el.

Aceasta treaba se intampla daca il iau SH nu?Nici nu o sa fac vreodata astaĀ 

Multumesc pentru parerile voastre

Edited by King.bEheLe
Posted

Aceasta treaba se intampla daca il iau SH nu?Nici nu o sa fac vreodata astaĀ 

Multumesc pentru parerile voastre

Da, se intampla numai daca il cumperi SH. Cand achiztionezi un device Apple, la prima deschidere va trebui sa te loghezi cu un cont Apple.

Ā 

Contul Apple te ajuta in caz ca ai pierdut device-ul sa il poti da disparut.

• 2 weeks later...
Posted

avantaje performant,misto,merg jocuri pe elĀ 

dezavantaje nu e atat de mare ca i5 sau i3 daca il scapi de la 20 cm sa zis

Poate se strica ecranul,tachul..dar telefonul nu pateste nimic..ca sa stii si tu..iphone 4s este facut din carbon deci este foarte rezistent la cazaturi.

Posted

Poate se strica ecranul,tachul..dar telefonul nu pateste nimic..ca sa stii si tu..iphone 4s este facut din carbon deci este foarte rezistent la cazaturi.

daca se sparge tachul ce faci cu el

• 3 weeks later...
Posted

cel mai bun avantaj la iphone sunt materialele din care este construit. multe telefoane au carcase de plastic si odata cu trecerea timpului incepe sa scartie plasticul la inchieturi. in ceea ce priveste preturile eu mi-am luat de pe xphones4all . cu banii pe care i-am dat pe iphone in alta parte ma limitam la un telefon mult mai inferior.

sper sa te ajute.

bafta