CozminBhl Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Salut vreau sa achizitionez un Iphone4s. Vreau dezavantajele si avantajele acestui telefon. Cateva cuvinte nu compunere. Quote
KeenStep Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Are mama mea Iphone 4s si e foarte bun.Poti face hotspot are camera buna nu are lag si e foarte bun.Un dezavantaj ar fi ca e prea gros dar te obisnuiesti.In rest este tot Iphone cu update-uri la ecran,camera si multe altele. Quote
AndreiFIFA Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 AreĀ verisoara mea si l-a scapat din greseala si gata ecran. Quote
Apple9k Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 E un telefon bun dar vezi sa nu aiba find my phone activat ca altfel o sa iti iei teapa cu el. Quote
GeoRg3 Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Avantaj: E un telefon bun, n-ai treaba cu el. Dezavantaj: Ai grija ca s-ar putea sa aiba cont activat pe el si sa-l dea ca pierdut daca-l iei SH. Quote
Krugger.Capone Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 E un telefon bun, dar cand se strica vei scoate milioane din buzunar ca sa-l repari. :)) Quote
CozminBhl Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 (edited) E un telefon bun dar vezi sa nu aiba find my phone activat ca altfel o sa iti iei teapa cu el. Aceasta treaba se intampla daca il iau SH nu?Nici nu o sa fac vreodata astaĀ Multumesc pentru parerile voastre Edited April 11, 2014 by King.bEheLe Quote
GeoRg3 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Aceasta treaba se intampla daca il iau SH nu?Nici nu o sa fac vreodata astaĀ Multumesc pentru parerile voastre Da, se intampla numai daca il cumperi SH. Cand achiztionezi un device Apple, la prima deschidere va trebui sa te loghezi cu un cont Apple. Ā Contul Apple te ajuta in caz ca ai pierdut device-ul sa il poti da disparut. Quote
tare58 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 avantaje performant,misto,merg jocuri pe elĀ dezavantaje nu e atat de mare ca i5 sau i3 daca il scapi de la 20 cm sa zis Quote
Rareski Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 avantaje performant,misto,merg jocuri pe elĀ dezavantaje nu e atat de mare ca i5 sau i3 daca il scapi de la 20 cm sa zis Poate se strica ecranul,tachul..dar telefonul nu pateste nimic..ca sa stii si tu..iphone 4s este facut din carbon deci este foarte rezistent la cazaturi. Quote
tare58 Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Poate se strica ecranul,tachul..dar telefonul nu pateste nimic..ca sa stii si tu..iphone 4s este facut din carbon deci este foarte rezistent la cazaturi. daca se sparge tachul ce faci cu el Quote
Dani85 Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 cel mai bun avantaj la iphone sunt materialele din care este construit. multe telefoane au carcase de plastic si odata cu trecerea timpului incepe sa scartie plasticul la inchieturi. in ceea ce priveste preturile eu mi-am luat de pe xphones4all . cu banii pe care i-am dat pe iphone in alta parte ma limitam la un telefon mult mai inferior. sper sa te ajute. bafta Quote
Recommended Posts