xDytzu Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 (edited) Astăzi o să vă prezint câteva moduri pentru Hitman Mod Knife (Cuțit)Download: ClickTest VirusTotal: ClickCum se instalează? Downloadezi Spark (Download), Dezarhivezi Spark Intri în Spark Apeși "Ctrl+O" sau File >>> Open Intri în directorul în care ai instalat SA-MP după care în directorul (folderul) "Models" Selectezi GTA3.img si apeși OPEN. Copiezi tot ce este în arhivă în GTA3.img Apeși "Ctrl+S" sau File >>> Save Intri în SAMP și te bucuri de mod. Tutorial Video: Mod Sniper + ȚintăDownload: ClickTest VirusTotal: ClickCum se instalează? Downloadezi Spark (Download), Dezarhivezi Spark Intri în Spark Apeși "Ctrl+O" sau File >>> Open Intri în directorul în care ai instalat SA-MP după care în directorul (folderul) "Models" Selectezi GTA3.img si apeși OPEN. Copiezi tot ce este în arhivă în GTA3.img Apeși "Ctrl+S" sau File >>> Save Intri în SAMP și te bucuri de mod. Tutorial Video: SkinInformație: Skinul acesta se va pune în locul la skinul de Rank 1 Hitman (suzie) Download: Click Test VirusTotal: ClickCum se instalează? Downloadezi Spark (Download), Dezarhivezi Spark Intri în Spark Apeși "Ctrl+O" sau File >>> Open Intri în directorul în care ai instalat SA-MP după care în directorul (folderul) "Models" Selectezi GTA3.img si apeși OPEN. Copiezi tot ce este în arhivă în GTA3.img Apeși "Ctrl+S" sau File >>> Save Intri în SAMP și te bucuri de mod. Tutorial Video: Pentru mai multe moduri intrați aici: Click Edited April 10, 2014 by St.Dytzu7 8
danitele Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Am si eu o problema.. cum fac sa apara skin-ul pe skin de rank2?
xDytzu Posted August 14, 2014 Author Posted August 14, 2014 Am si eu o problema.. cum fac sa apara skin-ul pe skin de rank2? 1. Nu trebuia sa folosesti un font asa de mare. 2. Trebuie sa inlocuiesti nume skinului de rank 1 cu numele skinului de rank 2.... la fel si la celelalte rankuri.
Recommended Posts