Manumescalex Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 (edited) Care m-a dat afara din clan pentru inactivitate e un mare nesimtit deoarece sunt mult timp pe server si nu avea de ce sa ma scoata din acest clan . Ps : Ma scuzati ca am reactionat asa , dar e foarte nedreapta aceasta demitere din clan total aiurea ! Edited June 7, 2014 by Alliance PuNNNcT.
CodrinGribincea Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Care m-a dat afara din clan pentru inactivitate e un mare nesimtit deoarece sunt mult timp pe server si nu avea de ce sa ma scoata din acest clan . NU mai faci parte din clan, nu mai posta aici. Cum zici tu aceea 'nesimtita este Rebe', mai bine dai edit cu faza de nesimtit.
NiGHTSTALKER Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Care m-a dat afara din clan pentru inactivitate e un mare nesimtit deoarece sunt mult timp pe server si nu avea de ce sa ma scoata din acest clan . Oricare ar fi fost motivul scoaterii tale din clan, a fost unul întemeiat, iar, în caz că a fost o greșeală, se va rezolva. Însă, ca până atunci, te sfătuiesc să te stăpânești și să nu mai postezi asemenea lucruri aici, din moment ce nu mai faci parte din clan. No offense.
NiGHTSTALKER Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Bine, comenzi, tu? Bine și eu, greu cu raportul?
AndreiFIFA Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Bine și eu, greu cu raportul? Am 60 comenzi din 150, crezi ca la mine cum e?
Vlad98 Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Interesanta intrebare :-? Salut, baieti si fete! Ce mai faceti?
RPGAlex Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 http://forum.bugged.ro/topic/1581-sugestii-pentru-server/?p=963057 +1 :D
NiGHTSTALKER Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Să aveți o seară cât mai frumoasă în continuare, ne reauzim.
Recommended Posts