CodrinGribincea Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Mda, jenant, slab caracter, nu mai are rost sa stau. Astazi am facut un event alaturi de cativa membri in timp ce imi ziceam "hai nenea sa ridicam putin clanul". A fost un event de genul "primul cu un aparat foto la mine castiga 20kk", eram intr-o locatie mai ascunsa, sub pamant. Nici 5 secunde nu dureaza de la /announce si deja 2 jucatori au ajuns, slab caracter daca le spui prietenilor tai "bai ia aparat si dai [/find] pe ripzor si vino cand da anunt" O sa imi fie dor de voi, 70 de zile pline de glume la care am ras. Mult succes celor care au vechime in clan si celor care fac un lucru bun nu pentru ca urmaresc ceva ci pentru a ajuta. Multa bafta! Baftă, o să ne fie dor de tine. Succes!
RPGAlex Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Mda, jenant, slab caracter, nu mai are rost sa stau. Astazi am facut un event alaturi de cativa membri in timp ce imi ziceam "hai nenea sa ridicam putin clanul". A fost un event de genul "primul cu un aparat foto la mine castiga 20kk", eram intr-o locatie mai ascunsa, sub pamant. Nici 5 secunde nu dureaza de la /announce si deja 2 jucatori au ajuns, slab caracter daca le spui prietenilor tai "bai ia aparat si dai [/find] pe ripzor si vino cand da anunt" O sa imi fie dor de voi, 70 de zile pline de glume la care am ras. Mult succes celor care au vechime in clan si celor care fac un lucru bun nu pentru ca urmaresc ceva ci pentru a ajuta. Multa bafta! Păcat RIPZOR, astazi am pierdut cei mai buni membrii ai Alliance. Sper sa revi in clan.
azeSan Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Păcat RIPZOR, astazi am pierdut cei mai buni membrii ai Alliance. Sper sa revi in clan. Reculegere va rog.. :(( stati sa imi revin..
mau5 Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Mda, jenant, slab caracter, nu mai are rost sa stau. Astazi am facut un event alaturi de cativa membri in timp ce imi ziceam "hai nenea sa ridicam putin clanul". A fost un event de genul "primul cu un aparat foto la mine castiga 20kk", eram intr-o locatie mai ascunsa, sub pamant. Nici 5 secunde nu dureaza de la /announce si deja 2 jucatori au ajuns, slab caracter daca le spui prietenilor tai "bai ia aparat si dai [/find] pe ripzor si vino cand da anunt" O sa imi fie dor de voi, 70 de zile pline de glume la care am ras. Mult succes celor care au vechime in clan si celor care fac un lucru bun nu pentru ca urmaresc ceva ci pentru a ajuta. Multa bafta! Clar, nasol că ai ieşit. Succes în continuare, sper să te reîntorci pe viitor...
Rebe Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Important - Bun, sper ca va dati seama ca dupa incidentul de azi, se vor face multe schimbari. - Am facut modificari la regulament, rank list si aplicatii. Ca sa nu aveti nelamuriri in joc, va rog sa le cititi, nu dureaza mai mult de 5 minute.. va asigur. Nu o sa stau sa va zic de fiecare data la cate zile luati rank. In curand vom organiza un event, la care sper sa nu se mai intample ce s-a intamplat azi. Daca se mai intampla ceea ce s-a intamplat, il voi ruga pe Eugen sa inchida clanul. Nu are rost ca cineva sa isi bata joc de munca unui om, chiar deloc. - Aplicatii nu se vor mai face, membrii vor fi propusi in joc, si daca eu sau Alex vom crede ca acel player merita sa intre in clan.. va primi [/cinvite]. Daca dau voie ca playerii sa fie propusi.. sper sa nu abuzati de asta.
CodrinGribincea Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Important - Bun, sper ca va dati seama ca dupa incidentul de azi, se vor face multe schimbari. - Am facut modificari la regulament, rank list si aplicatii. Ca sa nu aveti nelamuriri in joc, va rog sa le cititi, nu dureaza mai mult de 5 minute.. va asigur. Nu o sa stau sa va zic de fiecare data la cate zile luati rank. In curand vom organiza un event, la care sper sa nu se mai intample ce s-a intamplat azi. Daca se mai intampla ceea ce s-a intamplat, il voi ruga pe Eugen sa inchida clanul. Nu are rost ca cineva sa isi bata joc de munca unui om, chiar deloc. - Aplicatii nu se vor mai face, membrii vor fi propusi in joc, si daca eu sau Alex vom crede ca acel player merita sa intre in clan.. va primi [/cinvite]. Daca dau voie ca playerii sa fie propusi.. sper sa nu abuzati de asta. Mulţumim pentru că ne laşi să propunem deja s-au mai făcut câteva propuneri cât nu erai tu în joc.
Rebe Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Mulţumim pentru că ne laşi să propunem deja s-au mai făcut câteva propuneri cât nu erai tu în joc. Am vazut. Sper ca totul sa fie cat de cat ok de acum incolo.. Alliance e un clan puternic pe Red, hai sa nu-l facem de ras pe Blue..
CodrinGribincea Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Am vazut. Sper ca totul sa fie cat de cat ok de acum incolo.. Alliance e un clan puternic pe Red, hai sa nu-l facem de ras pe Blue.. Aşa o să încercăm să facem! Rebe eşti cea mai tare!
CodrinGribincea Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 (edited) =)) =)))))))))))))) WTF! Abia acum am obsevat. =))))))))))))))) iStorm te gândeşti numai la nebunii! Edited June 24, 2014 by Alliance DraKuS
Rebe Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Bun, am facut un nou topic. Check "Propuneri" .. prin acest topic sper sa imbunatatesc (Eu si Alex care a venit cu ideea) activitatea.
Silent Regis Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 =)) Cat om =))) Bun, am facut un nou topic. Check "Propuneri" .. prin acest topic sper sa imbunatatesc (Eu si Alex care a venit cu ideea) activitatea. Luat la cunostinta, e o idee buna :).
NiGHTSTALKER Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Bun, am facut un nou topic. Check "Propuneri" .. prin acest topic sper sa imbunatatesc (Eu si Alex care a venit cu ideea) activitatea. Bun, am văzut despre ce e vorba. Rămâne totuși o întrebare acum, se mai face și acel topic, numit "BlackList", unde se ține evidența celor ce nu mai au dreptul de a face parte din clan, din diverse motive?
RPGAlex Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Bun, am văzut despre ce e vorba. Rămâne totuși o întrebare acum, se mai face și acel topic, numit "BlackList", unde se ține evidența celor ce nu mai au dreptul de a face parte din clan, din diverse motive? Ar fi o idee.
Rebe Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Nu stiu, o sa ma mai gandesc la "Blacklist" . Totusi acum am luat clanul de la 0, oarecum, si nu stiu sigur daca mai fac acel topic. Ramane de vazut.
Mr.Cata Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 (edited) Neața, să aveți o zi frumoasă. Important - Bun, sper ca va dati seama ca dupa incidentul de azi, se vor face multe schimbari. - Am facut modificari la regulament, rank list si aplicatii. Ca sa nu aveti nelamuriri in joc, va rog sa le cititi, nu dureaza mai mult de 5 minute.. va asigur. Nu o sa stau sa va zic de fiecare data la cate zile luati rank. In curand vom organiza un event, la care sper sa nu se mai intample ce s-a intamplat azi. Daca se mai intampla ceea ce s-a intamplat, il voi ruga pe Eugen sa inchida clanul. Nu are rost ca cineva sa isi bata joc de munca unui om, chiar deloc. - Aplicatii nu se vor mai face, membrii vor fi propusi in joc, si daca eu sau Alex vom crede ca acel player merita sa intre in clan.. va primi [/cinvite]. Daca dau voie ca playerii sa fie propusi.. sper sa nu abuzati de asta. Scuze ca intreb, dar ce "Incident" a fost??. Edited June 25, 2014 by Alliance iCata
RPGAlex Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Neața, să aveți o zi frumoasă. Scuze ca intreb, dar ce "Incident" a fost??. Asta s-a intamplat: Mda, jenant, slab caracter, nu mai are rost sa stau. Astazi am facut un event alaturi de cativa membri in timp ce imi ziceam "hai nenea sa ridicam putin clanul". A fost un event de genul "primul cu un aparat foto la mine castiga 20kk", eram intr-o locatie mai ascunsa, sub pamant. Nici 5 secunde nu dureaza de la /announce si deja 2 jucatori au ajuns, slab caracter daca le spui prietenilor tai "bai ia aparat si dai [/find] pe ripzor si vino cand da anunt" O sa imi fie dor de voi, 70 de zile pline de glume la care am ras. Mult succes celor care au vechime in clan si celor care fac un lucru bun nu pentru ca urmaresc ceva ci pentru a ajuta. Multa bafta!
Mr.Cata Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Asta s-a intamplat: Mda, jenant, slab caracter, nu mai are rost sa stau. Astazi am facut un event alaturi de cativa membri in timp ce imi ziceam "hai nenea sa ridicam putin clanul". A fost un event de genul "primul cu un aparat foto la mine castiga 20kk", eram intr-o locatie mai ascunsa, sub pamant. Nici 5 secunde nu dureaza de la /announce si deja 2 jucatori au ajuns, slab caracter daca le spui prietenilor tai "bai ia aparat si dai [/find] pe ripzor si vino cand da anunt" O sa imi fie dor de voi, 70 de zile pline de glume la care am ras. Mult succes celor care au vechime in clan si celor care fac un lucru bun nu pentru ca urmaresc ceva ci pentru a ajuta. Multa bafta! Mda.. Bafta RIPZOR, scuze ca scriu acum, dar nu am avut posibilitati sa intru pe Internet, SA:MP mi sa stricat pcu'.. acum intru de pe telefon :D
CodrinGribincea Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 (edited) Uite iStrom, să îmi zici dacă îţi place, făcut de prietenu` nostru Royal. Eugen, mai vizitezi şi tu clanu` de pe Blue? Edited June 25, 2014 by Alliance DraKuS
RPGAlex Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Uite iStrom, să îmi zici dacă îţi place, făcut de prietenu` nostru Royal. Eugen, mai vizitezi şi tu clanu` de pe Blue? Misto.
Recommended Posts