Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Baieti, vă multumesc că m-ati primit in clan si chiar m-am distrat alături de voi. Vă urez baftă la toti!

Edited by Sz.iStorm.
Posted (edited)

Eu cred că se duce de râpă clanu` ăsta!

Vad si eu.. De cand n-am mai intrat vad ca  au intrat 2 oameni nu dau nume. si "pac" rank 6. Oare de ce parasesc membri clanu' Hmm ?.Chiar daca sunt admini / lideri, n-ar trebuie sa fie mai presus ca membri din clan.. Bine inteleg sunt mai respectabili, activi, etc.. Dar in alte clan-uri mai mari. nu e asa ceva, chiar daca esti Lider tot rank 1 ai. aici daca ai Lider poti lua si rank 7.

Edited by Alliance iCata
Posted

Vad si eu.. De cand n-am mai intrat vad ca  au intrat 2 oameni nu dau nume. si "pac" rank 6. Oare de ce parasesc membri clanu' Hmm ?.Chiar daca sunt admini / lideri, n-ar trebuie sa fie mai presus ca membri din clan.. Bine inteleg sunt mai respectabili, activi, etc.. Dar in alte clan-uri mai mari. nu e asa ceva, chiar daca esti Lider tot rank 1 ai. aici daca ai Lider poti lua si rank 7.

Posted

Clanul nu mai e ca, pe vremuri. V-am părasit şi eu, sper să ne mai auzim, baftă tuturor.

»«Mulţumesc Rebe pentru şansă, ;d. 

Dacă nu se întâmpla acea fază, nu ar fi ieşit aşa de mulţi.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Clanul Alliance a revenit. .omg.

*Speram din nou ca vom face ceva bun din acest clan. 

*Cautam membrii care stiu sa se comporte pe server. 

*Nu avem nevoie iarasi de "nobi" in clan, pentru ca din cauza lor.. clanul a fost inchis o perioada.

Edited by Rebe
Posted

O sa lipsesc o perioada datorita unor probleme tehnice. Motivul complet l-am spus la School Instructors LV - Invoiri.

Noroc.

Posted

Baieti, cum v-am spus si aseara pe chat-ul clanului. Voi fi mai inactiva zilele astea, si din cauza motivului pe care vi l-am zis aseara dar si din cauza unor probleme de sanatate.

Daca aveti vreo problema/nelamurire scrieti aici sau imi dati un pm.

Vorbim!Am cerut si o invoire la School Instructors, voi face o mica pauza de la samp. Dar, poate voi intra putin. Vedem. Bafta! :3

Posted

Baieti, cum v-am spus si aseara pe chat-ul clanului. Voi fi mai inactiva zilele astea, si din cauza motivului pe care vi l-am zis aseara dar si din cauza unor probleme de sanatate.

Daca aveti vreo problema/nelamurire scrieti aici sau imi dati un pm.

Vorbim!Am cerut si o invoire la School Instructors, voi face o mica pauza de la samp. Dar, poate voi intra putin. Vedem. Bafta! :3

Insănătoşire rapidă! Te astept sa intri iar pe SA:MP, sănătoasă.

Posted

Si aici e liniste. Haideti sa facem galagie! Nu conteaza ce zic vecinii, daca vine politia dam vine pe Lewand0wski si gata. Ia uitati, cum arata?

3t9FQiO.jpg

Imi pare rau ca n-am poza cand mi-a dat invite, sau daca o am, n-o gasesc...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp