RPGAlex Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 (edited) Baieti, vă multumesc că m-ati primit in clan si chiar m-am distrat alături de voi. Vă urez baftă la toti! Edited June 25, 2014 by Sz.iStorm.
NiGHTSTALKER Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Baiesti, vă multumesc că m-ati primit in clan si chiar m-am distrat alături de voi. Vă urez baftă la toti! Baftă, iStorm.
Mr.Cata Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 (edited) Eu cred că se duce de râpă clanu` ăsta! Vad si eu.. De cand n-am mai intrat vad ca au intrat 2 oameni nu dau nume. si "pac" rank 6. Oare de ce parasesc membri clanu' Hmm ?.Chiar daca sunt admini / lideri, n-ar trebuie sa fie mai presus ca membri din clan.. Bine inteleg sunt mai respectabili, activi, etc.. Dar in alte clan-uri mai mari. nu e asa ceva, chiar daca esti Lider tot rank 1 ai. aici daca ai Lider poti lua si rank 7. Edited June 25, 2014 by Alliance iCata
RPGAlex Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Vad si eu.. De cand n-am mai intrat vad ca au intrat 2 oameni nu dau nume. si "pac" rank 6. Oare de ce parasesc membri clanu' Hmm ?.Chiar daca sunt admini / lideri, n-ar trebuie sa fie mai presus ca membri din clan.. Bine inteleg sunt mai respectabili, activi, etc.. Dar in alte clan-uri mai mari. nu e asa ceva, chiar daca esti Lider tot rank 1 ai. aici daca ai Lider poti lua si rank 7.
mau5 Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Clanul nu mai e ca, pe vremuri. V-am părasit şi eu, sper să ne mai auzim, baftă tuturor. »«Mulţumesc Rebe pentru şansă, ;d. Dacă nu se întâmpla acea fază, nu ar fi ieşit aşa de mulţi.
Rebe Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 (edited) Clanul Alliance a revenit. .omg. *Speram din nou ca vom face ceva bun din acest clan. *Cautam membrii care stiu sa se comporte pe server. *Nu avem nevoie iarasi de "nobi" in clan, pentru ca din cauza lor.. clanul a fost inchis o perioada. Edited July 12, 2014 by Rebe
SPARTAN Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 O sa lipsesc o perioada datorita unor probleme tehnice. Motivul complet l-am spus la School Instructors LV - Invoiri. Noroc.
Diplomatu Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Noroc Spartane', te astepam sa revii cat mai curand.
Rebe Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Baieti, cum v-am spus si aseara pe chat-ul clanului. Voi fi mai inactiva zilele astea, si din cauza motivului pe care vi l-am zis aseara dar si din cauza unor probleme de sanatate. Daca aveti vreo problema/nelamurire scrieti aici sau imi dati un pm. Vorbim!Am cerut si o invoire la School Instructors, voi face o mica pauza de la samp. Dar, poate voi intra putin. Vedem. Bafta! :3
alex2014 Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Baieti, cum v-am spus si aseara pe chat-ul clanului. Voi fi mai inactiva zilele astea, si din cauza motivului pe care vi l-am zis aseara dar si din cauza unor probleme de sanatate. Daca aveti vreo problema/nelamurire scrieti aici sau imi dati un pm. Vorbim!Am cerut si o invoire la School Instructors, voi face o mica pauza de la samp. Dar, poate voi intra putin. Vedem. Bafta! :3 Insănătoşire rapidă! Te astept sa intri iar pe SA:MP, sănătoasă.
alex2014 Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Neata. Ce face lumea? Neata, eu fac bine, astept sa deschide RIPZOR | Paradise aplicatiile, tu?
Silent Regis Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Si aici e liniste. Haideti sa facem galagie! Nu conteaza ce zic vecinii, daca vine politia dam vine pe Lewand0wski si gata. Ia uitati, cum arata? Imi pare rau ca n-am poza cand mi-a dat invite, sau daca o am, n-o gasesc...
alex2014 Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Eu pana sambata voi fi inactiv, plec la bunici. Aveti grija ce faceti :D. Salut,
Silent Regis Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Eu pana sambata voi fi inactiv, plec la bunici. Aveti grija ce faceti :D. Salut, Bafta!
Diplomatu Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Eu pana sambata voi fi inactiv, plec la bunici. Aveti grija ce faceti :D. Salut, Salut, bafta!
Barbeque Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Eu pana sambata voi fi inactiv, plec la bunici. Aveti grija ce faceti :D. Salut, Bafta :).
Recommended Posts