Jump to content

Recommended Posts

Posted

So much name, look it :

Morrrrrr de ras sa mor eu  :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

==================================================================

Stie careva sa faca video ca cel de la sectiunea video?

Posted

Morrrrrr de ras sa mor eu  :D  :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

==================================================================

Stie careva sa faca video ca cel de la sectiunea video?

Nup.

Posted

sasafffasafsafsafsafasfsafsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Macar am mai dezbatut si alt subiect, am aflat niste lucruri interesante din acest umil rand scris de tine.

Posted

Macar am mai dezbatut si alt subiect, am aflat niste lucruri interesante din acest umil rand scris de tine.

De ce scrieţi cu negru mă? Că trebe să-mi fac ochii cât un purice ca să văd ce scrieţi :|

Posted

Poti sa il selectezi, ca si cum ai vrea sa il copiezi, si VOILA! Scrisul se face alb.

Sus ai scris foarte, foarte alb :| .omg.

Posted (edited)

Loll cand intru pe sv imi zice ca nu mai sunt in Alliance? dc?

Lollllllllll eugen te rog eu invitee, intru frumos pe sv sa vada daca mai avem war cand vreau sa scriu ceva pe /c imi zice nu mai esti in niciun clan.

Hai maa frate dc ma dat afara, cand am intrat in pe sv? :-?

@Alliance Eugen eugen te rog ajutama, dc ma dat afara cand intru pe sv???

Imi potii da invite te rog?

Dar nu am dat /quitclan, ca nu as esit eu de prost din clan.

Edited by Alliance MIKIMAUS
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp