Popular Post sendysss Posted April 11, 2014 Popular Post Posted April 11, 2014 Subiectul video-ului: Rapire/Prezentare o mica parte a clanului Bastard's . O scurta prezentare: In acest filmulet clanul Bastard's salveaza o persoana de la o rapire . Link catre filmulet: INFO : Imi cer scuze daca exista greseli gramaticale. Sunt newbie in editare/filmare video deci nu fiti magari cu criticile. Daca va place ce am facut si apreciati munca mea astept +1 daca nu iar e bine :D In video au fost folositi doar anunimti membrii ai clanului deci fara critici ca ,, In Bastard's sunt doar 3 membrii ? :)) '' Nu imi cereti nici un mod vazut/folosit in filmari . Accept si critici si laude . Va multumesc ! Watch in 1080 HD Melodii folosite in clip : Spyro 1 - Toasty Alborosie - Herbalist C&C Red Alert music Sad song for broken hearts UEFA Champions League song Nyno & Pustanul lui Nyno - Sunt invingator . 17
Lil..KosloV Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Subiectul video-ului: Rapire/Prezentare o mica parte a clanului Bastard's . O scurta prezentare: In acest filmulet clanul Bastard's salveaza o persoana de la o rapire . Link catre filmulet: INFO : Imi cer scuze daca exista greseli gramaticale. Sunt newbie in editare/filmare video deci nu fiti magari cu criticile. Daca va place ce am facut si apreciati munca mea astept +1 daca nu iar e bine :D In video au fost folositi doar anunimti membrii ai clanului deci fara critici ca ,, In Bastard's sunt doar 3 membrii ? :)) '' Nu imi cereti nici un mod vazut/folosit in filmari . Accept si critici si laude . Va multumesc ! Watch in 1080 HD Melodii folosite in clip : Spyro 1 - Toasty Alborosie - Herbalist C&C Red Alert music Sad song for broken hearts UEFA Champions League song Nyno & Pustanul lui Nyno - Sunt invingator . Sendy :)))) Esti bossu !!! hahahhaha! Accept sa fac parte si sa fiu ce ai zis tu la ala :D ! RESPECT BASTARD'S!!
sendysss Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 @INeeDWeeD-BST :)) ms ma bucur ca iti place @IOBAGGAMES-BST eu va tot zic de 1 saptamana sa fiti on .... nu e problema am idei 1000 mai facem :D
Cristi599 Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Subiectul video-ului: Rapire/Prezentare o mica parte a clanului Bastard's . O scurta prezentare: In acest filmulet clanul Bastard's salveaza o persoana de la o rapire . Link catre filmulet: INFO : Imi cer scuze daca exista greseli gramaticale. Sunt newbie in editare/filmare video deci nu fiti magari cu criticile. Daca va place ce am facut si apreciati munca mea astept +1 daca nu iar e bine :D In video au fost folositi doar anunimti membrii ai clanului deci fara critici ca ,, In Bastard's sunt doar 3 membrii ? :)) '' Nu imi cereti nici un mod vazut/folosit in filmari . Accept si critici si laude . Va multumesc ! Watch in 1080 HD Melodii folosite in clip : Spyro 1 - Toasty Alborosie - Herbalist C&C Red Alert music Sad song for broken hearts UEFA Champions League song Nyno & Pustanul lui Nyno - Sunt invingator . Personaj principal <3
Florea.sincer Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Gg un video ff fain, plin de actiune. +1 cand pot.
W3zoo Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Imi pare rau ca am iesit chiar spre sfarşit.Super clip Sendy respectele mele.Sper sa mai facem si altele
Mr.FresH Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Îmi place man, evoluezi mult în Sony Vegas, respectiv în filmare pe SA:MP!Continuă tot așa! Ai +1 de la mine B) .omg.
sendysss Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 @King.Alexx mersi bro chiar asteptam parerea ta :P . P.s Am invatat de la cei mai buni :D
BTH Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Foarte frumos acest video, imi place cum este gandit si cum este editat. Se vede ceva munca, felicitari!
wade Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Gg astept sa pot sa iti dau +1 ! Ma mandresc cu clanul asta :D
K E N Z O Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Subiectul video-ului: Rapire/Prezentare o mica parte a clanului Bastard's . O scurta prezentare: In acest filmulet clanul Bastard's salveaza o persoana de la o rapire . Link catre filmulet: INFO : Imi cer scuze daca exista greseli gramaticale. Sunt newbie in editare/filmare video deci nu fiti magari cu criticile. Daca va place ce am facut si apreciati munca mea astept +1 daca nu iar e bine :D In video au fost folositi doar anunimti membrii ai clanului deci fara critici ca ,, In Bastard's sunt doar 3 membrii ? :)) '' Nu imi cereti nici un mod vazut/folosit in filmari . Accept si critici si laude . Va multumesc ! Watch in 1080 HD Melodii folosite in clip : Spyro 1 - Toasty Alborosie - Herbalist C&C Red Alert music Sad song for broken hearts UEFA Champions League song Nyno & Pustanul lui Nyno - Sunt invingator . Hee hee !Unde am fost, si acum uite ce am ajuns...Cu clanul acesta Serverul BuGGed v-a deveni un server minunat.Imi place de voi, lucrati in echipa, stiti sa ascultati si ce sa mai zic: Sunt foarte mândru de voi Bastardzi!Pot sa zic ca suntem foarte Tari! Nu uitati niciodata:Bastard´s the BEST clan!
sendysss Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 @Jacky. Mersi frumos ... a fost putina bataie de cap ce pot spune ! @omu ma bucur ca iti place urmatorul va fi demential ...sper ca cu mai multi membri/lideri :)) @Killer24-BST. Esti boss in video asta :))
K E N Z O Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 @Sendy-Stress - Am vazut,am vazut.Urmatorul Videoclip cand va fi?
sendysss Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 @Sendy-Stress - Am vazut,am vazut.Urmatorul Videoclip cand va fi? Curand :D
Lucy.xD Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 A iesit foarte bine, ma bucur ca am putut sa te ajut. Daca vrei sa mai faci ma anunti si vin cat ai zice peste.
sendysss Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 @BAWSLucy.xD Mersi ma bucur ca iti place , asa voi face :D
Kirosen Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Foarte frumos , chiar te-ai descurcat foarte bine cu editatul si cu pozitionarea camerei. Ai +1. P.S. Ce mod folosesti pentru masini? Adica ce ENB e?
Recommended Posts