SHINEZEW. Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 (edited) Cerere clan AFK -Viata reala -Nume / Prenume: Lucian Stefan -Varsta: 15 -De unde esti?: Suceava -Esti la scoala? pana la ce ora?: De la 8:00 pana la 15:00 -cum te-ai descrie?(minim 15 cuvinte): Ma numesc Lucian Stefan, am 15 ani si sunt din judetul Suceava. Sunt un baiat activ, serios, muncitor si prietenos. Imi place sa imi fac prieteni noi. Hobby-urile mele sunt: fotbalul si jocurile pe calculator. Practic acest sport de la varsta de 9 ani, de la o varsta destul de frageda din punctul meu de vedere. Nu imi place sa ma implic in scandaluri care nu isi au rostul. -Informatii joc -Nick pe server: uLTra. -Level si playing hours: Level: 3 si 7.49 ore. -Cat timp poti acorda SA:MP-ului: 3-4 ore avand in vedere ca in acest an am examen. -Esti de acord sa porti la tag [AFK]?: Da -Esti de acord cu regulile clanului ? Da -De ce doresti sa te alaturi clanului [AFK]: Vreau sa intru in acest clan doarece vreau sa va ajut prin activitatea mea si pentru ca este cel mai respectat,bun clan de pe server/forum. Contact Yahoo messenger: teq_t@yahoo.com Skype: stefyy123 Edited April 11, 2014 by SHINEZEW.
Recommended Posts