GeoFcsb Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Messi power! The hottest, keep up the good work. Quote
Hamsi Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 (edited) Messi :P Edited July 16, 2014 by Hamsi Quote
JuNNNkye Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Dupa prestatile din ultimul timp, Ronaldo a fost cu mult peste Messi. Ronaldo in sezonul: 2013-2014 Record de goluri in UCL Golgheter UCL Jucator in finala UCL Castigator in Finala UCL Jucator in finala cupei regelui Glogheter in cupa Regelui Castigator al cupei regelui Balonul de aur in sezonu 2013-2014 Gheata de aur in sezonu 2013-2014 Messi in sezonul: 2013-2014 Balonu de aur in World Cup (Nu merita acest trofeu) Jucator in finala World Cup Deci Ronaldo. Quote
bassbosted98 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Poate invers. E adevarat Messi nu a mai dat randament. Fiecare fotbalist are zile proaste si zile bune. Poti da in bara sau poti da gol, decide mult si de starea psihica, s-a pus multa presiune pe Messi si el a cedat. Totii asteapta de la el prea mult, este un om nu o masinarie, nu poate marca cand vrea el, chiar daca in unele cazuri a aratat ca poate face si asta. Messi este clar mult mai tehnic si mai periculos. Un fotbalist nu este mai bun daca are mai multe goluri inscrise conteaza si dupa assist-uri dupa multe altele. Messi este clar cel mai bun jucator la momentual actual.... Nu deageaba a luat de atatea ori balonul de aur. Ce ati zis? : - Wow, a castigat Real Madrid Champions League, hai sa tinem cu ea, sa ma dau mare ca a castigat echipa mea preferata, dar stai ce jucator preferat sa am?? Aaaa, da pe Ronaldo joaca la Real.... Mai tine si el pasul cu Messi. Ma, la ora actuala nici Messi si nici Ronaldo nu iar putea face fata lui Neymar, este mult mai tanar decat iei si totusi este foarte bun..... Sunt multii jucatori mai bunii ca iei numai ca nu au avut ocazia de asi demonstra talentul. Din totata lumea asta nu cred ca cei pe care ii vedem la TV sunt cei mai bunii din lume.... Nici pe departe... Multumesc de atentie. Quote
WhixYCFR Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 (edited) Poate invers. E adevarat Messi nu a mai dat randament. Fiecare fotbalist are zile proaste si zile bune. Poti da in bara sau poti da gol, decide mult si de starea psihica, s-a pus multa presiune pe Messi si el a cedat. Totii asteapta de la el prea mult, este un om nu o masinarie, nu poate marca cand vrea el, chiar daca in unele cazuri a aratat ca poate face si asta. Messi este clar mult mai tehnic si mai periculos. Un fotbalist nu este mai bun daca are mai multe goluri inscrise conteaza si dupa assist-uri dupa multe altele. Messi este clar cel mai bun jucator la momentual actual.... Nu deageaba a luat de atatea ori balonul de aur. Ce ati zis? : - Wow, a castigat Real Madrid Champions League, hai sa tinem cu ea, sa ma dau mare ca a castigat echipa mea preferata, dar stai ce jucator preferat sa am?? Aaaa, da pe Ronaldo joaca la Real.... Mai tine si el pasul cu Messi. Ma, la ora actuala nici Messi si nici Ronaldo nu iar putea face fata lui Neymar, este mult mai tanar decat iei si totusi este foarte bun..... Sunt multii jucatori mai bunii ca iei numai ca nu au avut ocazia de asi demonstra talentul. Din totata lumea asta nu cred ca cei pe care ii vedem la TV sunt cei mai bunii din lume.... Nici pe departe... Multumesc de atentie. In niciun caz nu este cel mai tehnic, periculos si bun fotbalist al momentului. Are o perioada buna de timp in care nu a facut absolut nimic, intradevar lumea cere foarte multe de la el dar daca ai vedea ce salariu incaseaza toate acele cereri sunt justificate, primeste un salariu urias si este obligat sa dea randament mereu cand intra pe teren. Deoarece este un topic facut pentru opinii intre Ronaldo si Messi, parerea mea ca la momentul actual Ronaldo este peste la orice capitol, are rezistenta fizica, puterea si viteza de partea sa cu mult. Edited July 17, 2014 by WhixYCFR Quote
bassbosted98 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Iti respect opini, chiar daca nu sunt de acord cu ea. Messi a dat mai mult decat i se cerea.... Are nevoie de o pauza si nu este nici pe departe cel mai bine platit fotbalist. Quote
Po1son Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Leo Messi pentru ca este un jucator modest care a muncit si a ajuns peste toti fotbalistii. Quote
Recommended Posts