QuickzDM.. Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Nick:NoStop69 Rank:2 Motivul demisiei:Plec de acasa toata vacanta. Vechime:14-15 zile. Alte precizari:Va iubesc sper sa cuceriti tot lv-ul Cerere demisie acceptata
ciprian123c Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Nick:vD0GRank:1Motivul demisiei:Am fost bannat .Vechime:2 zile.Alte precizari:Nimic.
kenZ01234 Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Nick: KenZ0.ExeRank: 2Motivul demisiei: Playeri din aztecas fac dm + motive personale.Vechime: 14 zileAlte precizari: Bafta. si quickz sa nu te superi pe mn.. eu am vrut sa te ajut, Sper sa ramanem prieteni.
QuickzDM.. Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Nick:vD0G Rank:1 Motivul demisiei:Am fost bannat . Vechime:2 zile. Alte precizari:Nimic. Cerere demisie acceptata Nick: KenZ0.Exe Rank: 2 Motivul demisiei: Playeri din aztecas fac dm + motive personale. Vechime: 14 zile Alte precizari: Bafta. si quickz sa nu te superi pe mn.. eu am vrut sa te ajut, Sper sa ramanem prieteni. Cerere demisie acceptata
David.ShoW Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Nick: xNextBoxRank: 1Motivul demisiei: Acordare fw aiurea si prea putine turfuri.Vechime: 0 zile.Alte precizari: Pa.
Devilutzul Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Nick: xNextBox Rank: 1 Motivul demisiei: Acordare fw aiurea si prea putine turfuri. Vechime: 0 zile. Alte precizari: Pa. Demis.
SangeDeTaur Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Nick:SangeratuRank:1Motivul demisiei:Acordare fw-uri aiurea si prea putine turfuri si m-am plictisit de mafiiVechime:3 zileAlte precizar:Bafta la turfuri
Huanq Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Nick:Sangeratu Rank:1 Motivul demisiei:Acordare fw-uri aiurea si prea putine turfuri si m-am plictisit de mafii Vechime:3 zile Alte precizar:Bafta la turfuri Demisie acceptata. Daca stii ca nu poti veni la waruri si nici nu-mi dai PM, incearca o factiune pasnica.
aNdreuTu Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Nick:PCHRank:1Motivul demisiei:Turf.Vechime:3zileAlte precizari:Bafta, tuturor.
Huanq Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Nick:PCH Rank:1 Motivul demisiei:Turf. Vechime:3zile Alte precizari:Bafta, tuturor. Demisie acceptata.
zBangh Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Nick:RoweRank:1Motivul demisiei: Vreau sa plec !Vechime:Nu stiuAlte precizari:Paa
FRAMES Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Nick:Rowe Rank:1 Motivul demisiei: Vreau sa plec ! Vechime:Nu stiu Alte precizari:Paa Cerere de demisie acceptata !
Huanq Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Nick:Rowe Rank:1 Motivul demisiei: Vreau sa plec ! Vechime:Nu stiu Alte precizari:Paa Cerere de demisie acceptata.
Mazoku. Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Nick: MaZoKuRank: 2 Motivul demisiei: Nu mai rezist, nu pot sa ajung zilnic la war, nu am timp de waruri, nu mai suport membrii care se cred vai ei cine sunt.. Spam incontinuu, nu-mi gasesc linistea aici, vreau sa plec.Vechime: 8 zile.Alte precizari: Sper sa luati cat mai multe turfuri.
Huanq Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Nick: MaZoKu Rank: 2 Motivul demisiei: Nu mai rezist, nu pot sa ajung zilnic la war, nu am timp de waruri, nu mai suport membrii care se cred vai ei cine sunt.. Spam incontinuu, nu-mi gasesc linistea aici, vreau sa plec. Vechime: 8 zile. Alte precizari: Sper sa luati cat mai multe turfuri. Cerere de demisie acceptata.
leGGend Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Nick: Bogdyz0r Rank: 1 Motivul demisiei: Baieti, Adsense toti imi pare rau ca fac asta dar conditiile nu ma mai lasa sa intru pe sa:mp ca nu mai am laptop. Laptopul meu s-a spart si acum persoanele care mi-au dat laptopul de pe care jucam acum pleaca la mare si au nevoie de laptop si nu mai pot intra ceva dimp decat dupa ce vin de la mare vecinii aia... nush cand o sapt. Nush. Sper sa ne mai vedem prin factiuni chiar imi pare rau nu stiam ca pleaca... scuze adsense nu te supara te rog ne mai vedem dupa ce sa duce fp imi pare rau va voi respecta si pe tine adsense va respect cu stima bogdy. Succes la turfuri mi-a parut chiar bine sper sa ne mai vedem prin factiuni etc. Vechime: 3 zile. Alte precizari: bafta in continuare si te rog la demisie sa pui reason: Cerere de demisie. Bafta! Te rog. Mi-a parut bine bafta.
Huanq Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Nick: Bogdyz0r Rank: 1 Motivul demisiei: Baieti, Adsense toti imi pare rau ca fac asta dar conditiile nu ma mai lasa sa intru pe sa:mp ca nu mai am laptop. Laptopul meu s-a spart si acum persoanele care mi-au dat laptopul de pe care jucam acum pleaca la mare si au nevoie de laptop si nu mai pot intra ceva dimp decat dupa ce vin de la mare vecinii aia... nush cand o sapt. Nush. Sper sa ne mai vedem prin factiuni chiar imi pare rau nu stiam ca pleaca... scuze adsense nu te supara te rog ne mai vedem dupa ce sa duce fp imi pare rau va voi respecta si pe tine adsense va respect cu stima bogdy. Succes la turfuri mi-a parut chiar bine sper sa ne mai vedem prin factiuni etc. Vechime: 3 zile. Alte precizari: bafta in continuare si te rog la demisie sa pui reason: Cerere de demisie. Bafta! Te rog. Mi-a parut bine bafta. Demis.
Gigii. Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Nick: JoLLoRank: 2Motivul demisiei: BaNNedVechime: 16 zile+Alte precizari: Multa Bafta! ;) :*
E z e K i e L Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Nick: MzqRank: 1Motivul demisiei: Am o problema!Vechime: 2014-08-02Alte precizari: Bafta tuturor!
Lolecs Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Nick: Mzq Rank: 1 Motivul demisiei: Am o problema! Vechime: 2014-08-02 Alte precizari: Bafta tuturor! Demis.
MadalinAlexandru Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Nick:NessquickRank:1Motivul demisiei:PersonalVechime:-Alte precizari:Bafta.
Lolecs Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 (edited) Nick:Nessquick Rank:1 Motivul demisiei:Personal Vechime:- Alte precizari:Bafta Demis Edited August 6, 2014 by Lolecs
bTn.. Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Nick: bTn. Rank: 1Motivul demisiei: Staff de c***Vechime: 1Alte precizari: Bafta.
Lolecs Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Nick: bTn. Rank: 1 Motivul demisiei: Staff de c*** Vechime: 1 Alte precizari: Bafta. Demis
MadalinAlexandru Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 (edited) Nick:bTn.Rank:1Motivul demisiei:PersonalVechime:-Alte precizari:Bafta. Wrong!! Edited August 7, 2014 by Alexandru2222
Recommended Posts