Jump to content

Los Aztecas - Cereri de demisie (Se fac de pe panel!)

Recommended Posts

Posted

Nick:NoStop69

Rank:2

Motivul demisiei:Plec de acasa toata vacanta.

Vechime:14-15 zile.

Alte precizari:Va iubesc sper sa cuceriti tot lv-ul 

Cerere demisie acceptata

Posted

Nick: KenZ0.Exe
Rank: 2
Motivul demisiei: Playeri din aztecas fac dm + motive personale.
Vechime: 14 zile
Alte precizari: Bafta. si quickz sa nu te superi pe mn.. eu am vrut sa te ajut, Sper sa ramanem prieteni.

Posted

Nick:vD0G

Rank:1

Motivul demisiei:Am fost bannat .

Vechime:2 zile.

Alte precizari:Nimic.

Cerere demisie acceptata

Nick: KenZ0.Exe

Motivul demisiei: Playeri din aztecas fac dm + motive personale.

Vechime: 14 zile

Alte precizari: Bafta. si quickz sa nu te superi pe mn.. eu am vrut sa te ajut, Sper sa ramanem prieteni.

Cerere demisie acceptata

Posted

Nick: xNextBox

Rank: 1

Motivul demisiei: Acordare fw aiurea si prea putine turfuri.

Vechime: 0 zile.

Alte precizari: Pa.

Demis.

Posted

Nick:Sangeratu

Motivul demisiei:Acordare fw-uri aiurea si prea putine turfuri si m-am plictisit de mafii

Vechime:3 zile

Alte precizar:Bafta la turfuri

Demisie acceptata. Daca stii ca nu poti veni la waruri si nici nu-mi dai PM, incearca o factiune pasnica.

Posted

Nick:PCH

Motivul demisiei:Turf.

Vechime:3zile

Alte precizari:Bafta, tuturor.

Demisie acceptata.

Posted

Nick:Rowe

Motivul demisiei: Vreau sa plec !

Vechime:Nu stiu

Alte precizari:Paa

Cerere de demisie acceptata.

Posted

Nick: MaZoKu
Motivul demisiei: Nu mai rezist, nu pot sa ajung zilnic la war, nu am timp de waruri, nu mai suport membrii care se cred vai ei cine sunt.. Spam incontinuu, nu-mi gasesc linistea aici, vreau sa plec.
Vechime: 8 zile.
Alte precizari: Sper sa luati cat mai multe turfuri.

Posted

Nick: MaZoKu

Motivul demisiei: Nu mai rezist, nu pot sa ajung zilnic la war, nu am timp de waruri, nu mai suport membrii care se cred vai ei cine sunt.. Spam incontinuu, nu-mi gasesc linistea aici, vreau sa plec.

Vechime: 8 zile.

Alte precizari: Sper sa luati cat mai multe turfuri.

Cerere de demisie acceptata.

Posted

Nick: Bogdyz0r

Motivul demisiei: Baieti, Adsense toti imi pare rau ca fac asta dar conditiile nu ma mai lasa sa intru pe sa:mp ca nu mai am laptop. Laptopul meu s-a spart si acum persoanele care mi-au dat laptopul de pe care jucam acum pleaca la mare si au nevoie de laptop si nu mai pot intra ceva dimp decat dupa ce vin de la mare vecinii aia... nush cand o sapt. Nush. Sper sa ne mai vedem prin factiuni chiar imi pare rau nu stiam ca pleaca... scuze adsense nu te supara te rog ne mai vedem dupa ce sa duce fp imi pare rau va voi respecta si pe tine adsense va respect cu stima bogdy. Succes la turfuri mi-a parut chiar bine sper sa ne mai vedem prin factiuni etc.

Vechime: 3 zile.

Alte precizari: bafta in continuare si te rog la demisie sa pui reason: Cerere de demisie. Bafta! Te rog. Mi-a parut bine bafta.

Posted

Nick: Bogdyz0r

Motivul demisiei: Baieti, Adsense toti imi pare rau ca fac asta dar conditiile nu ma mai lasa sa intru pe sa:mp ca nu mai am laptop. Laptopul meu s-a spart si acum persoanele care mi-au dat laptopul de pe care jucam acum pleaca la mare si au nevoie de laptop si nu mai pot intra ceva dimp decat dupa ce vin de la mare vecinii aia... nush cand o sapt. Nush. Sper sa ne mai vedem prin factiuni chiar imi pare rau nu stiam ca pleaca... scuze adsense nu te supara te rog ne mai vedem dupa ce sa duce fp imi pare rau va voi respecta si pe tine adsense va respect cu stima bogdy. Succes la turfuri mi-a parut chiar bine sper sa ne mai vedem prin factiuni etc.

Vechime: 3 zile.

Alte precizari: bafta in continuare si te rog la demisie sa pui reason: Cerere de demisie. Bafta! Te rog. Mi-a parut bine bafta.

Demis.

• 2 weeks later...
Posted

Nick: Mzq

Motivul demisiei: Am o problema!

Vechime: 2014-08-02

Alte precizari: Bafta tuturor!

Demis.

Posted (edited)

Nick:Nessquick

Motivul demisiei:Personal

Vechime:-

Alte precizari:Bafta

Demis

Edited by Lolecs
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp