Jump to content

Los Aztecas - Cereri de demisie (Se fac de pe panel!)

Recommended Posts

Posted

Nick:7angry)
Rank:2
Motivul demisiei:Vreau sa incerc si alte factiuni!Respect Ciprian pentru mafia care o are!
Vechime:14
Alte precizari:Respect Ciprian!

Posted

Nick:7angry)

Motivul demisiei:Vreau sa incerc si alte factiuni!Respect Ciprian pentru mafia care o are!

Vechime:14

Alte precizari:Respect Ciprian!

Demisie acceptata.

Posted

Nick:KatalyNN
Motivul demisiei:vreau sa ies di aztecas ca trebuie sa merg in belgia!
Vechime:14-15
Alte precizari:succes in continoare a fost o mafie buna si un leadr bun!!!!!!!

Posted

Nick:KatalyNN

Motivul demisiei:vreau sa ies di aztecas ca trebuie sa merg in belgia!

Vechime:14-15

Alte precizari:succes in continoare a fost o mafie buna si un leadr bun!!!!!!!

Demisie acceptata.

Posted

Nick:St0pM3
Rank:1
Motivul demisiei:Nu pot sa fiu in fiecare zi prezent laorele 20:00-22:00 am antrenamente la inaoy
Vechime:5 days
Alte precizari:Multumesc.Ciprian esti un lider atre sper sa castigi balasu.Succes.

Posted

Nick:GeoGhisa

Motivul demisiei:Am niste probleme cu pc-ul.

Vechime:8/9zile

Alte precizari:

Nick:St0pM3

Motivul demisiei:Nu pot sa fiu in fiecare zi prezent laorele 20:00-22:00 am antrenamente la inaoy

Vechime:5 days

Alte precizari:Multumesc.Ciprian esti un lider atre sper sa castigi balasu.Succes.

Demisii acceptate.

Posted

Nick: oFFiCiAl
Rank: 1
Motivul demisiei: colider prea nab locu lui e in paramedic nu colider la mafii
Vechime: 100 dzile
Alte precizari: pa

Posted

Nick: Maggio.
Rank: 6
Motivul demisiei: Nu comvine nimanui cu mine in factiune, nu ar avea rost sa continui + ca vor urma tezele si nu voi mai avea timp de mafii.
Vechime: 7 zile.
Alte precizari: Mult succes cu functia in continuare Ciprian, nu fii suparat, nu ai de ce.

Posted

Nick: Maggio.

Rank: 6

Motivul demisiei: Nu comvine nimanui cu mine in factiune, nu ar avea rost sa continui + ca vor urma tezele si nu voi mai avea timp de mafii.

Vechime: 7 zile.

Alte precizari: Mult succes cu functia in continuare Ciprian, nu fii suparat, nu ai de ce.

Imi pare rau ca sa ajung aici, succes in continuare si multumesc pentru ajutor. Demisie acceptata.

Posted

Nick: KaspersKyz0r[]
Motivul demisiei:Ciprian nu face dreptate.
Vechime: 5 zile
Alte precizari:Baftaaa!!! Sper ca Farouk sa ia lider ma voi intoarce,doar p/u Farouk ca el stie a conduce o mafie ca nu Ciprian nu are de loc idee de a conduce o mafie.

Posted

Nick:Alexandraa99

Motivul demisiei: nu prea mai am timp

Vechime:vreo 18 zile

Alte precizari: Bafta cu mafia !

Nick: KaspersKyz0r[]

Motivul demisiei:Ciprian nu face dreptate.

Vechime: 5 zile

Alte precizari:Baftaaa!!! Sper ca Farouk sa ia lider ma voi intoarce,doar p/u Farouk ca el stie a conduce o mafie ca nu Ciprian nu are de loc idee de a conduce o mafie.

Demisii acceptate.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp