Tre3FLa Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Nickname:ReMBeR Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:26 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: La inceput buna , acum cea mai ...... Motivul plecării:Ca vreau. Alte precizări:N-am. Demisie acceptata!
PeaceMan Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 (edited) Nickname: []Elvis. Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Una buna. Motivul plecării: Nu imi place in mafie. Alte precizări: Sunteti cei mai tari. Edited February 4, 2016 by PeaceMan
Tre3FLa Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Nickname: []Elvis. Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Una buna. Motivul plecării: Nu imi place in mafie. Alte precizări: Sunteti cei mai tari. Demisie acceptata!
Ady_ady Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nickname:Blaskquitz. Rank:2. Câte zile ai stat în facțiune?:14. Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?:Una destul de buna sub conducerea lui Tre3fla. Motivul plecării:As dori sa ma alatur si altei factiuni. Alte precizări:Succes tuturor membrilor in continuare si sa cuceriti mai multe turf-uri ca niciodata
Tre3FLa Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nickname:Blaskquitz. Rank:2. Câte zile ai stat în facțiune?:14. Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?:Una destul de buna sub conducerea lui Tre3fla. Motivul plecării:As dori sa ma alatur si altei factiuni. Alte precizări:Succes tuturor membrilor in continuare si sa cuceriti mai multe turf-uri ca niciodata Demisie acceptata!
Petcu Bogdan Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nickname: Chrome. Rank: 2. Câte zile ai stat în facțiune?: 14. Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Este o mafie buna cu potential. Motivul plecării: - Alte precizări: Multumesc pentru demisie. Baftă Tre3fla si MADSON mai departe.
Tre3FLa Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Nickname: Chrome. Rank: 2. Câte zile ai stat în facțiune?: 14. Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Este o mafie buna cu potential. Motivul plecării: - Alte precizări: Multumesc pentru demisie. Baftă Tre3fla si MADSON mai departe. Demisie acceptata!
AndreY.Official Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Nickname: .AndreY.()Rank: 1Câte zile ai stat în facțiune?: Nush sigurCe parere ai despre mafia Los Aztecas?: Pai daca mai vin vreo 2-3 luati ls-u.Motivul plecării: Prea multi copiii codati iei merg cu M4 in mana si iti dau 10/10.Alte precizări: Succes cu mafia.
AndreY.Official Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Nickname: .AndreY.() Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: Nush sigur Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Pai daca mai vin vreo 2-3 luati ls-u. Motivul plecării: Prea multi copiii codati iei merg cu M4 in mana si iti dau 10/10. Alte precizări: Succes cu mafia. Retrag demisia
DariusMEISTER. Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Nickname: Raulfaraonu Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Buna Motivul plecării: Nu mai vreau sa raman aici. Alte precizări: bft.
Tre3FLa Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Nickname: Raulfaraonu Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Buna Motivul plecării: Nu mai vreau sa raman aici. Alte precizări: bft. Demisie acceptata!
Lyo666 Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Nickname:TAylor[] Rank:2. Câte zile ai stat în facțiune?:17 zile. Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: E o mafie foarte buna. Motivul plecării:Numai am timp de mafii. Alte precizări:Bafta.
Tre3FLa Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Nickname:TAylor[] Rank:2. Câte zile ai stat în facțiune?:17 zile. Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: E o mafie foarte buna. Motivul plecării:Numai am timp de mafii. Alte precizări:Bafta. Demisie acceptata!
AIM MiTzuLow Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Nickname:MItzulow. Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:1 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?:Praf. Motivul plecării:Staff praf. Alte precizări:Ms.
Tre3FLa Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Nickname:MItzulow. Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:1 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?:Praf. Motivul plecării:Staff praf. Alte precizări:Ms. Nu mai faci parte din factiune.
D E S P I N H O Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Nickname: Deez[] Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?: 7 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Este o mafie foarte buna. Motivul plecării: Nu am timp sa ajung la war. Alte precizări: Salut toata factiunea , bafta , sa cuceriti LV :*
Tre3FLa Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Nickname: Deez[] Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?: 7 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Este o mafie foarte buna. Motivul plecării: Nu am timp sa ajung la war. Alte precizări: Salut toata factiunea , bafta , sa cuceriti LV :* Demisie acceptata!
Gabriel Cozma Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 (edited) . Edited February 17, 2016 by Markovnikov.
XeLLoNVm Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Nickname: XeLLo Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: O mafie buna, bine organizata cu un lider care o sa tina functia foarte mult. Motivul plecării: Doresc sa ma duc in Los Vagos cu cativa prieteni, si sa incercam sa incerim tot LS-ul. Un alt motiv ar fi acela ca m-am saturat de mafiile care au HQ-ul in Las Venturas, prin urmare doresc o mafie cu HQ-ul in Los Santos. Alte precizări: Tre3FLa cel mai bun lider, sper sa tii liderul 100+ zile!
Tre3FLa Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Nickname: XeLLo Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: O mafie buna, bine organizata cu un lider care o sa tina functia foarte mult. Motivul plecării: Doresc sa ma duc in Los Vagos cu cativa prieteni, si sa incercam sa incerim tot LS-ul. Un alt motiv ar fi acela ca m-am saturat de mafiile care au HQ-ul in Las Venturas, prin urmare doresc o mafie cu HQ-ul in Los Santos. Alte precizări: Tre3FLa cel mai bun lider, sper sa tii liderul 100+ zile! Demisie acceptata!
M a d s Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 (edited) Nickname:MadsoN Rank:6 Câte zile ai stat în facțiune?:40 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?:Este o mafie buna, cu un lider pe masura, care stie sa o organizeze pentru cucerirea cat mai multor turfuri. Motivul plecării:Imi fac nervii degeaba, si vreau sa intru in Hitman. Alte precizări:Multumesc si Tre3FLa bafta la 100+ days. Edited February 22, 2016 by Alliance Mads
Tre3FLa Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Nickname:MadsoN Rank:6 Câte zile ai stat în facțiune?:40 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?:Este o mafie buna, cu un lider pe masura, care stie sa o organizeze pentru cucerirea cat mai multor turfuri. Motivul plecării:Imi fac nervii degeaba, si vreau sa intru in Hitman. Alte precizări:Multumesc si Tre3FLa bafta la 100+ days. Demisie acceptata!
florin112 Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Nickname:ZENKq. Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:14. Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?:Una buna. Motivul plecării: Ma enervez prea mult, fara sens. Alte precizări:Bafta.
Tre3FLa Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Nickname:ZENKq. Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:14. Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?:Una buna. Motivul plecării: Ma enervez prea mult, fara sens. Alte precizări:Bafta. Demisie acceptata!
xTekken. Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Nickname: AlIex Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Cea mai buna mafie! Motivul plecării: Nu mai are rost sa raman. Alte precizări: Continua tot asa Tre3FLa!! 1
Recommended Posts