sKeTwy Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 (edited) Nickname: Samy2000 Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 20 days Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Forta Motivul plecării: Merg departamente Alte precizări: imi plac cartofii Dovada ca sunt eu: http://imgur.com/a/UoM7m Edited September 12, 2016 by sKeTwy
Tre3FLa Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Nickname: Samy2000 Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 20 days Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Forta Motivul plecării: Merg departamente Alte precizări: imi plac cartofii Dovada ca sunt eu: http://imgur.com/a/UoM7m Demisie acceptata!
Seelow Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Nickname: Ked[] Rank: 2 Cate zile ai stat in factiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Familia mea. Motivul plecarii: Am probleme majore cu pc-ul si nu vreau sa stric war-urile cu death-uri asa ca prefer sa plec, ma voi intoarce in curand. Alte precizari: Bafta multa baieti. Dovada ca sunt eu: http://imgur.com/a/rG2KE
Tre3FLa Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 Nickname: Ked[] Rank: 2 Cate zile ai stat in factiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Familia mea. Motivul plecarii: Am probleme majore cu pc-ul si nu vreau sa stric war-urile cu death-uri asa ca prefer sa plec, ma voi intoarce in curand. Alte precizari: Bafta multa baieti. Dovada ca sunt eu: http://imgur.com/a/rG2KE Demisie acceptata!
Croissandu Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Nickname: Croissandu Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 7 / 8 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: O mafie buna, o conducere excelenta. Motivul plecării: Nu are importanta motivul. Alte precizări: Succes pe mai departe. :)
Tre3FLa Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Nickname: Croissandu Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 7 / 8 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: O mafie buna, o conducere excelenta. Motivul plecării: Nu are importanta motivul. Alte precizări: Succes pe mai departe. :) Demisie acceptat!
Alin BLonDu Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Nickname:Nita Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?:22 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?:Una foarte buna. Motivul plecării:Nu mai am timp de war-uri Alte precizări:Multumesc
Dan Octavian Ionut Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Nickname:ReMBeRRank: Detin rank 1.Câte zile ai stat în facțiune?: 2 zile.Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Aceasta mafie este una dintre cele mai bune .Motivul plecării: Nu pot intra in weekend.Alte precizări: Multumesc de sansa acordata, sper sa mai ma primiti alta data.
Tre3FLa Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Nickname:Nita Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?:22 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?:Una foarte buna. Motivul plecării:Nu mai am timp de war-uri Alte precizări:Multumesc Nickname:ReMBeR Rank: Detin rank 1. Câte zile ai stat în facțiune?: 2 zile. Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Aceasta mafie este una dintre cele mai bune . Motivul plecării: Nu pot intra in weekend. Alte precizări: Multumesc de sansa acordata, sper sa mai ma primiti alta data. Demisii acceptate!
JustSeeYa Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 (edited) . Edited September 25, 2016 by JustSeeYa
adiraduica13 Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 (edited) . Edited September 26, 2016 by AcheroNNN
Element1 Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Nickname: DevilBro Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 17 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: - Motivul plecării: Ma duc in Ballas. Alte precizări: Astept sa imi dai best-ul de 17.
Splash. Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Nickname: .sPLASH. Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: O mafie bine organizata. Motivul plecării: Vreau sa incerc si alta mafie. Alte precizări: Bafta.
Tre3FLa Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Nickname: .sPLASH. Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: O mafie bine organizata. Motivul plecării: Vreau sa incerc si alta mafie. Alte precizări: Bafta. Demisie acceptata!
Fedderico. Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 (edited) Retrag. Edited September 29, 2016 by Fedderico.
adiraduica13 Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Nickname: Acheron Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 29 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: O mafie ok. Motivul plecării:Am contul banat 1 zi. Alte precizări: Baftã!
Tre3FLa Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Nickname: Acheron Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 29 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: O mafie ok. Motivul plecării:Am contul banat 1 zi. Alte precizări: Baftã! Demisie acceptata!
khawaja Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 (edited) Edited October 1, 2016 by .WolvoRine
khawaja Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Nickname: PaPa._.JaNi Rank: 3 Câte zile ai stat în facțiune?: 21 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: O mafie bine organizata. Motivul plecării: Vreau sa incerc si alta mafie. Alte precizări: Multemusc SeeYa si tre3flaa.
Tre3FLa Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Nickname: PaPa._.JaNi Rank: 3 Câte zile ai stat în facțiune?: 21 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: O mafie bine organizata. Motivul plecării: Vreau sa incerc si alta mafie. Alte precizări: Multemusc SeeYa si tre3flaa. Demisie acceptata!
M3NTAL Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Nickname: M3NTAL Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 19 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Nu am o parere. Motivul plecării: Vreau sa incerc alta mafie. Alte precizări: Succes la turfuri in viitor!
Fedderico. Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Nickname:xFedderico. Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:17 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?:O mafie slab pregatita. Motivul plecării:Lider incapabil. Alte precizări:La revedere.
Tre3FLa Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Nickname: M3NTAL Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 19 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Nu am o parere. Motivul plecării: Vreau sa incerc alta mafie. Alte precizări: Succes la turfuri in viitor! Nickname:xFedderico. Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:17 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas? :o mafie slab pregatita. Motivul plecării:Lider incapabil. Alte precizări:La revedere. Demisii acceptate! Astept confirmarile in joc.
Constantin[] Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Nickname: Constantin23 Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 19 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Este o factiune buna, cu mici exceptii. Motivul plecării: Nu mai am timp de war-uri. Alte precizări: Bafta!
OzaKy Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 (edited) Nickname:OZAKi.Jr Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:21 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas? O parte sunt newbie's, nu mai pot juca astfel. Motivul plecării:Nu se coordoneaza. Alte precizări:Bafta, scuze ca plec la 21, dar nu mai pot rezista. Edited October 3, 2016 by King.ETNiES.
Recommended Posts