Florin Chiforiuc Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Nick: .Cosmin Rank: 2 Motivul demisiei: Nu am timp sa ma mai joc ( probleme cu scoala..) Vechime: 10 zile creca Alte precizari: Bafta cu mafia si sa tii cat mai mult trefluta mea :*
Tre3FLa Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Nick: .Cosmin Rank: 2 Motivul demisiei: Nu am timp sa ma mai joc ( probleme cu scoala..) Vechime: 10 zile creca Alte precizari: Bafta cu mafia si sa tii cat mai mult trefluta mea :* Demisie acceptata!
Sngeorzan Alex Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Nick: UrsuBinLadeN Rank: 2 Motivul demisiei: Nu mai prea am timp sa intru la waruri + nu luam nici un turf.. Vechime: 14 zile. Alte precizari: Bafta in continuare!!
Tre3FLa Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Nick: UrsuBinLadeN Rank: 2 Motivul demisiei: Nu mai prea am timp sa intru la waruri + nu luam nici un turf.. Vechime: 14 zile. Alte precizari: Bafta in continuare!! Demisie acceptata!
xDraKKu Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Nickname: xDraKKu Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:15 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?:Este o mafie buna, insa membri nu sunt destul de antrenati. Motivul plecării: Vreau sa incerc si alte factiuni. Alte precizări: Bafta !
Tre3FLa Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Nickname: xDraKKu Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:15 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?:Este o mafie buna, insa membri nu sunt destul de antrenati. Motivul plecării: Vreau sa incerc si alte factiuni. Alte precizări: Bafta ! Demisie acceptata!
Lilian_Samy Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Nickname: KOT Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Imi pare o mafie buna. Motivul plecării: Mam plictisit. Alte precizări: Bafta la war
Alin133 Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Nickname:.ALLiN Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:14 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Dezorganizata. Motivul plecării: Ma duc intr-o factiune pasnica. Alte precizări: S@L p@
Tre3FLa Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Nickname: KOT Rank: 2 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Imi pare o mafie buna. Motivul plecării: Mam plictisit. Alte precizări: Bafta la war Nickname:.ALLiN Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:14 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Dezorganizata. Motivul plecării: Ma duc intr-o factiune pasnica. Alte precizări: S@L p@ Demisii acceptate!
Strikeru Madalin Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Nickname:KrychowiaK Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:14 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?:Membrii mafiei sunt buni si intelegatori, unii. Lipseste organizarea insa. Motivul plecării: Nu imi place organizarea. Alte precizări: Succes cu mafia Tre3Fla, ai tot respectul meu.
Tre3FLa Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Nickname:KrychowiaK Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:14 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?:Membrii mafiei sunt buni si intelegatori, unii. Lipseste organizarea insa. Motivul plecării: Nu imi place organizarea. Alte precizări: Succes cu mafia Tre3Fla, ai tot respectul meu. Demisei acceptata!
catalin1010 Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Nickname: Catalin1010_NOW Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Imi pare o mafie buna cu un lider pe cinste. Motivul plecării: m-am plictisit vreau sa incerc intr-un departament. Alte precizări: Bafta la war
Tre3FLa Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 (edited) Nickname: Catalin1010_NOW Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 14 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Imi pare o mafie buna cu un lider pe cinste. Motivul plecării: m-am plictisit vreau sa incerc intr-un departament. Alte precizări: Bafta la war Demise acceptata astept raspunsul in game! Edited January 22, 2016 by Tre3FLa
Popa Daniel Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Nickname: CruZ[] Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 6 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Una buna. Motivul plecării: Nu mai am timp de SAMP. Alte precizări: Sall pa.
Tre3FLa Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Nickname: CruZ[] Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 6 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Una buna. Motivul plecării: Nu mai am timp de SAMP. Alte precizări: Sall pa. Demisie acceptata!
L3mon.. Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Nickname:BlooBy Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:4 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?:Buna.. Motivul plecării:Lipsa de timp si probleme cu pc-ul.. Alte precizări: Cat mai multe turf-uri castigate!
Tre3FLa Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Nickname:BlooBy Rank:1 Câte zile ai stat în facțiune?:4 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?:Buna.. Motivul plecării:Lipsa de timp si probleme cu pc-ul.. Alte precizări: Cat mai multe turf-uri castigate! Ai fost dat afara din factiune.
.DRINKUP Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Nickname: Englezu Rank: 1 Cate zile ai stat in factiune: In jur de 5-6. Motivul Plecarii: Lider prea bun Alte Precizari: nu NickName : Englezu[] Rank : 1 Cate zile ai in factiune : 5-6 Ce parere ai despre Los Aztecas : Jalnic Motivul Plecarii : Lider prea bun Alte precizari : nu
Stefan Postelnicu Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Nickname: WheeL. Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 5 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Cea mai tare. Motivul plecării: Motive personale. Alte precizări: Tre3fla un lider pe cinste.
Tre3FLa Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Nickname: Englezu Rank: 1 Cate zile ai stat in factiune: In jur de 5-6. Motivul Plecarii: Lider prea bun Alte Precizari: nu NickName : Englezu[] Rank : 1 Cate zile ai in factiune : 5-6 Ce parere ai despre Los Aztecas : Jalnic Motivul Plecarii : Lider prea bun Alte precizari : nu Nickname: WheeL. Rank: 1 Câte zile ai stat în facțiune?: 5 Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: Cea mai tare. Motivul plecării: Motive personale. Alte precizări: Tre3fla un lider pe cinste. Demisii acceptate!
Vasile Adrian Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Nickname:Spartanuls255 Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:16 zile Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?:O mafie buna. Motivul plecării:Nu ma inteleg bine cu membri factiuni Alte precizări:Bafta la turfuri
Tre3FLa Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Nickname:Spartanuls255 Rank:2 Câte zile ai stat în facțiune?:16 zile Ce parere ai despre mafia Los Aztecas? :o mafie buna. Motivul plecării:Nu ma inteleg bine cu membri factiuni Alte precizări:Bafta la turfuri Demisie acceptata!
Alexandrualex997 Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Nick: Mc.Sniper Rank:1.Motivul demisiei:Am facut tot ce sa putut in aceasta mafie,Dar sa ivit o problema si nu mai pot sta in mafie. Vechime:10 zile cred.Alte precizari:Bafta cu mafia!
Tre3FLa Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) Nick: Mc.Sniper Rank:1. Motivul demisiei:Am facut tot ce sa putut in aceasta mafie,Dar sa ivit o problema si nu mai pot sta in mafie. Vechime:10 zile cred. Alte precizari:Bafta cu mafia! Demisie repsinsa! Ai de platit o amenda. Edited February 2, 2016 by Tre3FLa
Dan Octavian Ionut Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Nickname:ReMBeRRank:2Câte zile ai stat în facțiune?:26Ce parere ai despre mafia Los Aztecas?: La inceput buna , acum cea mai ......Motivul plecării:Ca vreau.Alte precizări:N-am.
Recommended Posts