Iony Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume: Ionut Mihai Varsta: Am 14 ani Autodescriere (~ 20 cuvinte): Salut , ma numesc Ionut , am 14 si sunt din Bucuresti . Eu sunt un om glumet , amabil , mie imi place sa ma joc SA:MP . STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick : Iony Nivel : Am nivel 8 Nume folosite anterior: RanDor Vechime pe server: De aproape 1 an Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): NU Poza cu invitatie: Link cu faction history: Nu am mai fost in nicio factiune CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Yahoo Messenger : ionut_stefan27@yahoo.com De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece imi place acest clan si tagul lui Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu lucru in echipa Esti de acord sa adaugi tagul [OT] alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur Esti de acord sa adaugi tagul [OT] in joc pe server? Da
LogiTecHH. Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Respins . Revino cu o alta aplicatie cand faci level mai mare.
Recommended Posts