SoFtt Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Bugged BLUE Program Preturi Masini by SoFt Am facut acest program initial pentru mine , deoarece nu vroiam tot timpul sa merg la DS pentru a afla cat costa o masina . Dar acum m-am gandit sa ii fac mici modificari si sa il fac public ! La ce ajuta acest program : - In el gasiti preturile pentru toate masinile din Deales Shop de pe server-ul blue.bugged.ro ! - In el gasiti pozele pentru toate masinile din Dealer Shop ! - In el se poate gasi si un script pentru a vedea poze cu masinile din gta ! ( Cum puteti observa in imagini ) IMAGINI : DOWNLOAD : Direct Download : http://goo.gl/axurt5 SCANARE VIRUS : http://goo.gl/YGWkQU 1 Quote
GeoRg3 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Destul de folositor. O sugestie: Daca poti pune si numarul de masini in stock. Quote
BuhuhuDrace Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 De ce am impresia ca este un key logger ? Quote
coldix Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Apreciez munca dar nici cu video nici cu 2000 de poze nu l-as lua. Poate fi un keylogger Quote
Shobo. Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 KeyLogger , apreciez cum spune si @coldix nici cu 2000 poze nu l-as lua. Quote
zuzlikest Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Nu am downloadato si nici nu o voi face.De ce?Pentru ca ai putine posturi, putine ore jucate deci imi vine idea de keylogger oricum daca nu e keylogger si e functionala te felicit. Quote
SoFtt Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 Pentru cei ce cred ceva despre mine, acest program l-am facut initial pentru sever-ul RED ( va puteti uita ) , iar mai apoi cineva m-a rugat sa fac si pentru Blue. Nici macar nu joc pe blue , deci ce motiv as avea sa fac un keylogger. PS : puteti gasii link de virus scan sub link-ul de download. Quote
INst1Nct Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Nu are nici un keylogger , cel putin asa cred am scanat cu AV personal , jettavirus , search & destroy + virustotal care a gasit ceva dar nu cred ca este vorba de keylogger . Btw , nu puteai sa pui si viteza fiecarei masini? Quote
WINNETOU Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Foarte misjto. Tot respectul pentru munca depusa! Quote
Alberto Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Imi este totusi frica sa il descarc.Felicitari oricum pentru munca depusa Quote
Recommended Posts