Jump to content

Vrei sa se deschida server de minecraft pe bugged?

Minecraft  

442 members have voted

1. 1. Daca ar fi creat un server de minecraft pe bugged, ai juca?

Recommended Posts

Posted

Da, pentru ca asa BUGGED s-ar dezvolta si mai mult. Dar ar fi foarte bun si un server de CS fiindca daca sunt mafioti putem sa intram pe serverul de CS si sa ne mai antrenam pentru waruri.

Posted (edited)

Bafta , va pot ajuta la configurare , am fost detinator pe o comunitate populata existenta si astazi , eu ma ocupam de site si de server (300/300 players) , lucrurile mergeau foarte bine atat pe server cat si pe site in prezenta mea . :)

Edited by d3zZ
Posted

Da, ar fi o idee excelentă. Cei care stiu să joace Minecraft calumea, si mă refer la cei care se pricep si la server de minecraft, nu la constructii, la configurarea pluginurilor, cred că serverul va avea pluginul Essentials, adică e ''Esential'' pentru server, orice server îl are, eu aș putea oferi o configuratie făcută de mine, pentru cunoscutul plugin Group Manager, ce contine aproximativ 10-15 grupuri, gen Helper Lv. 1-3, Admin Lv. 1-3, Builder etc. 

Posted (edited)

//edit zielsziek: cui îi pasă frate? cui îi pasă? s-a pus o întrebare aici, nu îl interesează pe nimeni ce ai tu şi unde ai. next ai ban probabil.

Edited by Zielsziek.
Posted

Este o idee foarte buna :)

Eu joc MINECRAFT pe alt server, dar daca ar deschide un server de MINECRAFT pe aceasta comunitate cu siguranta ma voi apuca de acesta.

Posted

Da! Ar fi foarte bine sa avem un server pe bugged, eu momentan nu gasesc un server calumea si sper sa se deschida pe aceasta comunitate.

Posted (edited)

Nu ar fi rau. Dar la minecraft mereu se fac update-uri la bukkit, ai nevoie de mult timp liber pentru administrarea lui.

Daca s-ar deschide, ar fi inca un semn ca Bugged este cea mai mare comunitate din Romania.

Edited by Mendez.
Posted

Da, dar probabil doar daca v-ati ocupa voi, cei din staff.

Nu cred ca mai avem nevoie de de dedinatori care sa dispara peste noapte.

Posted

Da, pentru că iubesc minecraft şi este jocul meu preferat.

Am avut în administrare un server de minecraft el fiind 30/40.

Pot veni şi ca jucător.

Posted

Da, ar fi foarte frumos daca s-ar deschide si un server de Minecraft. Asta ar ajuta foarte mult la dezvoltarea si mai mare a comunitatii :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp