Jump to content

Vrei sa se deschida server de minecraft pe bugged?

Minecraft  

442 members have voted

1. 1. Daca ar fi creat un server de minecraft pe bugged, ai juca?

Recommended Posts

Posted

Eu cred ca ar trebui sa deschideti un server de minecraft pentru ca este un joc frumos, interesant si distractiv. Ar mai aduce membrii pe comunitate si ''unii playeri'' ar mai face o pauza de la samp pentru minecraft.

Posted

Da, multi "veteranii" ai acestiu server joaca minecraft, pe langa asta ne-am si extinde ca si comunitate, ar fi si serverele de sa:mp mai libere. In concluzie ar fi o idee foarte buna.

Posted

De ce să nu se deschidă? Deşi eu nu joc Minecraft, ar fii frumos pentru cei care joacă Minecraf de la noi de pe comunitate, sau playeri care ar intra pe serverul de Minecraft, s-ar împrieteni cu jucători sa:mp si ar juca şi ei sa:mp pe red.bugged sau blue.bugged sau de ce nu pe ambele. Concluzie? Am avea din ce în ce mai mulţi jucatori sa:mp pe comunitatea BUGGED

Posted

Da, deoarece am multi prieteni care joaca si am zis ca ma apuc si eu cu ei, dar nu am vrut sa ma apuc pe alta comunitate, bataie de cap, ar fi foarte ok si ne-am dezvolta comunitatea cu un astfel de server!

Posted

Totusi un server de Minecraft e destul de costisitor.

Singura metoda de a avea multi jucatori este un server cu minigames only premium accounts.

Un server de CS ar fi mai folositor.

Ai mare dreptate, un server de CS ar fi mai putin costisitor.

Posted

Da, fiindca va atrage foarte multi playeri, care nu joaca SA:MP dar joaca Minecraft.

Ari bine sa fie deschis si un server de CS clasic sau de care doriti.

Oricum cred ca se vor strage bani pentru host. Deoarece numai de pe serverele de SA:MP Blue & Red se strang aproximativ 50 euro pe saptamana. Daca nu si mai mult.

Posted

Normal un server de minecraft ar fii genial, am dezvolta comunitatea mult mai mult cum spune si RIPZOR.

O sa fie multi playeri care o sa joace, deoarece minecraft este un joc foarte jucat.. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp