Jump to content

Vrei sa se deschida server de minecraft pe bugged?

Minecraft  

442 members have voted

1. 1. Daca ar fi creat un server de minecraft pe bugged, ai juca?

Recommended Posts

Posted

OFF: De CS 1.6 mod deathrun clasic, cu plugin-uri aa10, gravitatie 800, ar merge super, tinand cont ca suntem o cominate mare.

ON: Da, orice extindere e bine venita.

Posted (edited)

Da, doresc deoarece minecraft este un joc foarte frumos. Mi-ar face placere sa va ajut !

Am avut in administratie si un server de minecraft cu 20/20 playeri in fiecare zi . Stiu sa lucrez foarte bine si sa scriptez un server de minecraft, atat cu plugin-uri si cu essentials. 

In plus un server in plus, mai ales unul de minecraft ar creste foarte mult dezvoltarea comunitatii .

Edited by Miki.
Posted

Ati avea succes deoarece Minecraft este un joc foarte popular in Romania. In plus, e o metoda foarte buna de a va extinde comunitatea, prin acest joc.

Posted (edited)

Ce întrebare este asta? Normal că vrem şi noi un server de Minecraft decent...

Au mai fost 2 tentative, prima după părerea mea a fost cea mai reuşită. 30/30 în doar 2 zile cu Versu şi Sebastian owneri.

Edited by Sebastian Hoffmann
Posted

Da , un server de Minecraft ar fi frumos deoarece comunitatea se va extinde mai mult si vom devenii si mai cunoscuti .

Posted

@Shad0w am eu server de mc 30 sloturi, full de playeri seara ,il pot muta la voi in comunitate ,dacă iești interesat , dă un pm.

Posted

DA!

Ar fi o noua modalitate de extindere, si poate asa o sa fie si mai liber blue. 

[Am server gata facut daca e nevoie.]

PS: Pot ajuta la creare spawn/arene/lumi/plugins/permisii/etc.

Asta voiam sa zic si eu :))))
Posted (edited)

Da, dar daca tot se face, propun sa fie ceva RP, sa fie un owner care se ocupa. Sa fie un /warp special pentru constructii, adica, e o casa construita, scrii pretul pe un sign si daca cineva vrea, contacteaza constructorii, pentru constructori, aplicatie pe forum [ aici mai vin si alti membrii pe comunitate ]. Owner-ul sa stie sa modifice plugin-urile si vice versa.

Totusi, daca se deschide, propun owner @Mr.Jaks, pare ca 'se are' cu Minecraft-ul.

Edited by PitiqZEW
Posted

Da, as vrea sa se deschida un server. Nu joc Minecraft, dar daca s-ar deschide un server de Mc, m-as apuca de el.

Ar dezvolta comunitatea si probabil ar veni multi jucatori sa joace. Probabil cei care o sa se apuce de MC, dar nu joaca SA:MP, s-ar apuca de SA:MP.

Sper sa se deschida server-ul. Bafta.

Posted (edited)

Nu, din urmatoarele motive:

1. Vor veni toti ofticatii si banatii de pe SA:MP.

2. Toti playeri care joaca si SA:MP vor veni cu suferninte.

3. Sistem complicat de reclamatii, nu cred ca se poate face panel.

4. Nu avem staff cu experienta, una e sa sti sa joci si una e sa sti sa administrezi.

5. Trebuie canale de chat separate, pentru a evita spamul si lagul ( /G - global, pentru anunturi, /H - helpchat, Normal - chat pe o distanta limitata).

6. Pe Minecraft este de 10 ori mai greu de prins cheaterii ca pe SA:MP, iar staff-ul trebuie sa fie permanent online.

7. Ne trebuie scripting bun, host bun.

8. Vor veni multi sa faca reclama.

9. Noi suntem o comunitate de SA:MP, in afara de faptul ca avem playeri, nu putem face concurenta unei comunitatii de Minecraft, axata doar pe Minecraft.

10. Trebuie design-eri talentati, care sa construiasca foarte frumos si sa fie originali.

11. Nu trebuie copiat nimic.

12. La fiecare schimbare majora a versiunii trebuie dat wipe (1.7.x -> 1.8.x) iar bineinteles ca Shad0w va face ceva sa scoata bani, iar la wipe se va sterge.

13. Multe alte motive.

Edited by Menedatz
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp