Jump to content

Vrei sa se deschida server de minecraft pe bugged?

Minecraft  

442 members have voted

1. 1. Daca ar fi creat un server de minecraft pe bugged, ai juca?

Recommended Posts

Posted

Da,ar fii frumos pe langa cele doua servere de sa-mp sa se adauge si unul de Minecraft.Eu unul mas juca pe acel server:)

Posted

Da, de ce nu.

Este un joc destul de interesant, si multi doresc acest lucru:o3.

Posted

Nu, de ce?

1. Ar trebui sa se faca un host nou.. adica bani in plus de dat

2. Ar trebui alesi admini, sa se faca un spawn, sa se faca un gamemod, shop, se testeze bug-uri

3. Ar fi putini playeri care sa joace si nu prea cred ca vor dori sa doneze pentru niste diamante/fly/ vip sau ce o sa dati pentru a dona

4. Sunt moduri care nu prea pot fi detectate (gen nodus/x-ray).

1. Daca Shad0w s-a gandit la un astfel de server inseamna ca sunt bani destui.

2. Sunt oameni capabili in comunitate (eu de exemplu am avut server si stiu majoritatea bugurilor unor pluginuri).

3. Why not?

4. Exista un pluginuri anti xray. Unul ascunde minereurile inconjurate de piatra (adica se vor vedea prin xray doar coal si niste iron) iar altul care anunta adminii de fiecare data cand cineva sparge un minereu important. Si parca este unul cu limita pe zi.

Posted

1. Daca Shad0w s-a gandit la un astfel de server inseamna ca sunt bani destui.

2. Sunt oameni capabili in comunitate (eu de exemplu am avut server si stiu majoritatea bugurilor unor pluginuri).

3. Why not?

4. Exista un pluginuri anti xray. Unul ascunde minereurile inconjurate de piatra (adica se vor vedea prin xray doar coal si niste iron) iar altul care anunta adminii de fiecare data cand cineva sparge un minereu important. Si parca este unul cu limita pe zi.

Punctul 1 e destul de clar, al 2-lea punct:Sunt oameni capabili, nu zic, dar daca vine un val de flooderi si nu e niciun admin..., al 3-lea nu prea e logic raspunsul, iar al 4-lea: Da, exista mod pentru asa ceva, numai ca acelea ocupa foarte mult spatiu intr-un gamemode si poate creea lag imens (am vazut pe unele servere cat "de bune sunt" acele pluginuri). Dar pentru nodus? Daca-si baga unu creative si-si baga sute stack-uri de diamond?

Posted

Punctul 1 e destul de clar, al 2-lea punct:Sunt oameni capabili, nu zic, dar daca vine un val de flooderi si nu e niciun admin..., al 3-lea nu prea e logic raspunsul, iar al 4-lea: Da, exista mod pentru asa ceva, numai ca acelea ocupa foarte mult spatiu intr-un gamemode si poate creea lag imens (am vazut pe unele servere cat "de bune sunt" acele pluginuri). Dar pentru nodus? Daca-si baga unu creative si-si baga sute stack-uri de diamond?

2. Daca vor fi alesi vreo 10 admini capabili ar trebui cam in orice moment sa fie un admin online.

4. Exista anti-cheat.

Posted

Nu, de ce?

1. Ar trebui sa se faca un host nou.. adica bani in plus de dat

2. Ar trebui alesi admini, sa se faca un spawn, sa se faca un gamemod, shop, se testeze bug-uri

3. Ar fi putini playeri care sa joace si nu prea cred ca vor dori sa doneze pentru niste diamante/fly/ vip sau ce o sa dati pentru a dona

4. Sunt moduri care nu prea pot fi detectate (gen nodus/x-ray).

Daca s-au dat 226 de "da"-uri cum ar  fi putini playeri? + Reclama la server.

Posted

Cel de mai sus, aiurezi rau. I-auzi, sa-si dea Creativ :]]]. Cica plugin sa nu te lasa sa minezi decat un numar de diamante pe zi. E inacceptabil asa ceva. D-ala-ti pui tu cand joci Minecraft pe server cu colegii, nu cand faci server public. Iar la ala cu anti-Xray, aiurezi.

Posted

Nu ar fi rau. Dar la minecraft mereu se fac update-uri la bukkit, ai nevoie de mult timp liber pentru administrarea lui.

Daca s-ar deschide, ar fi inca un semn ca Bugged este cea mai mare comunitate din Romania.

Posted

Intrabare:imi merge minecraft pe un 1,38gb ram kingston intel core 1,60ghz 3000+??????

Iti merge la perfectie, nu iti trebuie un pc performant.

Posted

N-ar strica ÅŸi niÅŸte servere de CS/Call Of duty etc.

Au fost servere de CS, erau aproape goale. Call of duty e aiurea, poti să joci dacă vrei in room-uri pe diferite programe de gaming - pe servere nimeni nu joacă.

E o idee mult mai bună cea cu Minecraft, cand am avut au fost populate. :)

Posted

Daaa! 

Eu joc minecraft , si poate o sa va ajut la configurarea server-ului

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp