Jump to content

Vrei sa se deschida server de minecraft pe bugged?

Minecraft  

442 members have voted

1. 1. Daca ar fi creat un server de minecraft pe bugged, ai juca?

Recommended Posts

Posted

Da.Minecraftul este un joc foarte frumos si linistitor.Prefer cand vin acasa oboit sa joc un pic de minecraft in loc de CS ..... Ar fi foartye super sa se deschida un server pun pariu ca serverul ar fi foarte populat  si miar placea foarte mult!

Posted

Sigur ca da deoarece numele BuGGed sa fie cunoscut in intreaga tara daca nu si in alte tari si cum a zis si St.Patrat ne vom extinde mai mult plus ca minecraft este un joc frumos si distractiv jucat de foarte mult lume daca faceti acest pas bravo BuGGed,bravo Shad0w!

Posted

Cel de mai sus, aiurezi rau. I-auzi, sa-si dea Creativ :]]]. Cica plugin sa nu te lasa sa minezi decat un numar de diamante pe zi. E inacceptabil asa ceva. D-ala-ti pui tu cand joci Minecraft pe server cu colegii, nu cand faci server public. Iar la ala cu anti-Xray, aiurezi.

Aiurezi tu. Nu te mai contrazice, am avut server si stiu ce zic.

Poftim plugin anti xray: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/anti-x-ray/

Posted

Acel plugin nu functioneaza, cel putin la mine. Doar blocheaza sa nu pot mina mai mult de x diamante, nu e bun.

'Nu pot mina mai mult de x diamante', aia e limita.

Iar daca activezi xray-ul cam 75% din minereuri nu se vor vedea.

Posted

@Shad0w , apreciez sondajul de opinie. Nu multe comunitati fac la fel, insa ar trb sa mai deschizi si altele cu textul : Vreti sa se deschida servere de Counter Strike: GO / 1.6, mai multe. :) | Daca am reusit sa adunam 1500/1500 ON pe serverele de SA:MP, cred ca putem ajunge la 32/32 si pe CS. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp