Jump to content

Vrei sa se deschida server de minecraft pe bugged?

Minecraft  

442 members have voted

1. 1. Daca ar fi creat un server de minecraft pe bugged, ai juca?

Recommended Posts

Posted

Vrei sa se deschida server de minecraft pe bugged? Argumenteaza raspunsul.

Da, pentru ca am niste prieteni care s-au lasat de samp si se joaca minecraft, nu este vorba de 1-2 sunt mai multi .

Ar fi ok, zic eu .

Posted

Cu siguranta daca s-ar deschide un server de Minecraft v-a fii ce-l mai populat server.

Posted

Da, deoarece pe orice alt server de minecraft care jucam disparea in 2-3 saptamani fara urma si nimeni nu mai stia nimic de el. Iar pe bugged sunt convins ca nu o se intample asta, plus ca pe un server de minecraft se strang playeri in 4-5 zile si se face full serveru.

Posted

Daca am deschide un server de minecraft, iar pe el vor juca cel putin 200 playeri zilnic comunitatea buGGed ar incepe se creasca. Tinand cont ca in romania nu sunt servere cunoscute si populate de minecraft, serverul ar avea succes deplin. Daca vin mai multi jucatori pe comunitate numarul de playeri care joaca pe blue / red va creste, iar asa probabil cele doua servere vor ajunge la 2000 playeri per total. Nu numai ca ar ajuta la deschiderea orasului San Fierro pe server-ul red, dar ar aduce si multe persoane cu un comportament bine slefuit si cu o mentalitate matura.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp