Danny_69 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Îți recomand tableta Nexus, pe aceea o am și eu și mi-au mers toate jocurile pe care am vrut să le instalez. Quote
bogdynodye Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Cauta pe google tablete de la Allview,la 3milioane gasesti cu 1gb ram,procesor quad core,destul de bune pentru ce vrei tu zic eu. Quote
razvy96 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Daca vrei ceva cu adevarat bun in toate domeniile strange niste bani si cumpara tableta de la apple. ia ti un IPAD. Quote
BlacKWizzarD Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Samsung Galaxy Tab 3 este foarte buna.Recomand. Corect Quote
RaresR Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Samsung Galaxy Tab 3 => O tableta foarte buna pentru aceste jocuri: Temple Run 2 , Subway Surfers , Real Racing 3 deoarece Samsung este una dintre cele mai bune firme care se coupa cu telefoanele si daca au telefoane asa de bune normal ca si tabletele de la ei is bune. sau Ipad mini => O tableta la fel de buna ca si Samsung Galaxy Tab 3 numai ca display-ul este mult mai rapid! Sper ca te-am ajutat! Samsung Galaxy Tab 3 => O tableta foarte buna pentru aceste jocuri: Temple Run 2 , Subway Surfers , Real Racing 3 deoarece Samsung este una dintre cele mai bune firme care se coupa cu telefoanele si daca au telefoane asa de bune normal ca si tabletele de la ei is bune. sau Ipad mini => O tableta la fel de buna ca si Samsung Galaxy Tab 3 numai ca display-ul este mult mai rapid! Sper ca te-am ajutat! Quote
SkyRemZ. Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Sa incep cu inceputul, in decursul unui an am reusit sa strang 1.000 lei pentru a-mi cumpara o tableta, dar acum vine partea cea grea: •Eu am sa folosesc tableta ptr. a ma juca(Subway Surfer, Pou, jocuri cu masini, actiune etc.) •Ce siteuri ptr. magazin online imi recomandati? •Dupa parerea mea tabletele allview sunt m-ai bune, voi ce parere aveti? Astept raspunsurile voastre in reply-uri ! (/joke)Iti recomand o tableta de aspirine(/joke) Sunt bune dar nu sunt cine stie ce tabletele allview. Quote
victortone28 Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Samsung galaxy tab 3 recomand merita incercata Quote
Adi Psy Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Eu am tab3 e cea mai buna in raport cu pretul, dar sa nu faci prostia ca mine sa ti iei fara cartela. Mai strange 2 3 milioane si ia ti cu cartela Quote
.Arthur. Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Samsung Galaxy Tab 3, e foarte buna, de la producatorul (parerea mea) nr 1 in lume la telefoane/tablete. Vezi ca sunt oferte multe, de la 7 milioane e 4-5 milioane. De acord :) Quote
Desire. Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Aţi înţeles ce a spus AxeLz? Că şi-a cumpărat deja o tabletă, de ce îi mai recomandaţi? Quote
Blawz0r. Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Orice tableta de firma Samsung. Sau o tableta Allview cu minim 1gb ram. Quote
Recommended Posts