Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

NU vreau sa fiu rautacios si ca sa va fac pe plac raspund si eu la acest topic desii este putin aiurea , eu am 200 km la masina , ce voiam sa spun este ca nu conteaza km mai ales dupa ce va creste ecnomia pe server si nu va mai fi nici o masina la ds , atunci toti jucatorii vor lua masini doar la mana a doua si nu va mai fi nimeni interesat de km de la masina cu toate ca ideea de a face pe acest gamemode km la masina si asa spusul odometer este una foarte buna chiar este un gm care insuseste RPG , este chiar viata reala ,scuzati ca am postat aiurea ..

Posted

Pe de o parte este bun acest update cu km, pe de o parte nu este pentru ca multi noobi intreaba de km cand vor sa cumpere o masina. Revin cu edit cu km la masina cand merge sv.

Posted

Eu chiar sunt 'curios' cati KM ati facut cu masinile personale.

Postati si voi o Poza din masina, sa vedem.

Eu.. 586 KM

pgSChVW.jpg

Nu-s mare fan al modurilor pe masini dar ai un UP pt ca esti MARTA :)

Posted (edited)

Puteti vedea in imagine: Bulletul nu il am de mult timp...Am tot facut schimburi..

XF1gI95.png?1

Edited by Tuckle
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp