winsi Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Vai de steaua ta . Am mai multi bani decat visezi tu in viata aia a ta . Am 6800 euro in banca pe care mii tin pentru facultate si pentru masina si inca strang . Vai si amar de tine . Esti prea prost pentru o facultate normala, deci tine banii aia pentru un privata.
MyhaytzaCJ Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Esti prea prost pentru o facultate normala, deci tine banii aia pentru un privata. Ba sobolan ordinar . In primu rand pe tine nimeni nu te stie asa ca ce te bagi inseama pentru +1?
winsi Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Ba sobolan ordinar . In primu rand pe tine nimeni nu te stie asa ca ce te bagi inseama pentru +1? Cine trebuie sa ma stie? Suferi de popularitate pe internet? Mai iesi din casa c-ai uitat sa vorbesti normal, ca oamenii normali.
MyhaytzaCJ Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Cine trebuie sa ma stie? Suferi de popularitate pe internet? Mai iesi din casa c-ai uitat sa vorbesti normal, ca oamenii normali. Ba. Eu sa mai ies din casa ? De ce vorbiti despre cineva cand nu stiti nimic despre el . Iti fac pariu ca am o viata sociala de 10 ori mai buna ca si tine . Spre deosebire de tine care esti un ratat al societatii eu am prieteni , am o iubita , ies in fiecare zi aproape in oras si eu imi traiesc viata . Vai de voi ma ca nu stiti despre ce vorbiti copii distrusi . Toti sunteti tari in gura aici si daca v-as prinde oriunde v-as rupe picioarele.
winsi Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Ba. Eu sa mai ies din casa ? De ce vorbiti despre cineva cand nu stiti nimic despre el . Iti fac pariu ca am o viata sociala de 10 ori mai buna ca si tine . Spre deosebire de tine care esti un ratat al societatii eu am prieteni , am o iubita , ies in fiecare zi aproape in oras si eu imi traiesc viata . Vai de voi ma ca nu stiti despre ce vorbiti copii distrusi . Toti sunteti tari in gura aici si daca v-as prinde oriunde v-as rupe picioarele. Ah, scuze proabil ai dreptate nick-ul tau de cocalar infect m-a derutat. Tu esti din pacate singuru' specimen intalnit care are un grad de comparatie pentru viata sa sociala. Apropo 'de 10 ori mai buna ca si tine' ca si tine insemnand ca egal sau chiar mai bun ca tine, deci poftim dovada ca habar n-ai sa vorbesti corect.
MyhaytzaCJ Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Ah, scuze proabil ai dreptate nick-ul tau de cocalar infect m-a derutat. Tu esti din pacate singuru' specimen intalnit care are un grad de comparatie pentru viata sa sociala. Apropo 'de 10 ori mai buna ca si tine' ca si tine insemnand ca egal sau chiar mai bun ca tine, deci poftim dovada ca habar n-ai sa vorbesti corect. Cum zici tu ma . Nici nu m-am obosit sa citesc ca m-am saturat sa ma cert cu toti prostii.
winsi Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Cum zici tu ma . Nici nu m-am obosit sa citesc ca m-am saturat sa ma cert cu toti prostii. Nu te mai certa cu parintii tai atunci, invata sa-i respecti chiar daca m*** arata ca o vaca crescuta pe baza de oua kinder.
MyhaytzaCJ Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Nu te mai certa cu parintii tai atunci, invata sa-i respecti chiar daca m*** arata ca o vaca crescuta pe baza de oua kinder. Ba jeg ordinar . Ma abtin sa te injur ca sa nu iau warn . Te-am injurat de parinti ma gunoi ?
winsi Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Ba jeg ordinar . Ma abtin sa te injur ca sa nu iau warn . Te-am injurat de parinti ma gunoi ? Nu, nu-ti permit. Dar nu ma impiedica nimic sa-ti cac familia cu tot cu tine, sper sa muriti inecati in c**** si sa va ingroape statu' sub 6m de ciment.
Ville.Capone Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Esti prea prost pentru o facultate normala, deci tine banii aia pentru un privata. Ba sobolan ordinar . In primu rand pe tine nimeni nu te stie asa ca ce te bagi inseama pentru +1? Cine trebuie sa ma stie? Suferi de popularitate pe internet? Mai iesi din casa c-ai uitat sa vorbesti normal, ca oamenii normali. Ba. Eu sa mai ies din casa ? De ce vorbiti despre cineva cand nu stiti nimic despre el . Iti fac pariu ca am o viata sociala de 10 ori mai buna ca si tine . Spre deosebire de tine care esti un ratat al societatii eu am prieteni , am o iubita , ies in fiecare zi aproape in oras si eu imi traiesc viata . Vai de voi ma ca nu stiti despre ce vorbiti copii distrusi . Toti sunteti tari in gura aici si daca v-as prinde oriunde v-as rupe picioarele. Ah, scuze proabil ai dreptate nick-ul tau de cocalar infect m-a derutat. Tu esti din pacate singuru' specimen intalnit care are un grad de comparatie pentru viata sa sociala. Apropo 'de 10 ori mai buna ca si tine' ca si tine insemnand ca egal sau chiar mai bun ca tine, deci poftim dovada ca habar n-ai sa vorbesti corect. Cum zici tu ma . Nici nu m-am obosit sa citesc ca m-am saturat sa ma cert cu toti prostii. Ba jeg ordinar . Ma abtin sa te injur ca sa nu iau warn . Te-am injurat de parinti ma gunoi ? Stați sa-mi aduc Popcornul. Nu înțeleg ce-s cu figurile astea pe Mihaytza, [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] are dreptate, cu atitudinea asta de gunoi nu o sa ajungi prea departe. sal kf ? Bn pls
MyhaytzaCJ Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Nu, nu-ti permit. Dar nu ma impiedica nimic sa-ti c** familia cu tot cu tine, sper sa muriti inecati in c**** si sa va ingroape statu' sub 6m de ciment. Tare esti tu ma aici . As vrea sa ne intalnim in viata reala
winsi Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Tare esti tu ma aici . As vrea sa ne intalnim in viata reala Sa-mi faci freza la c****? Iti las adresa aici poti sa ma vizitezi oricand, Bucuresti, Sector 1, Calea Victoriei 142, Scara A, Ap 31, am si interfon apesi 31 apoi C de la CALL, poate te bate interfonu' f** de prost.
Ville.Capone Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 (edited) Tare esti tu ma aici . As vrea sa ne intalnim in viata reala Nu ai citit mai sus ? Termină cu amenințările, nu se știe ce se va întâmpla mâine poate tu vei fi următorul Sa-mi faci freza la c****? Iti las adresa aici poti sa ma vizitezi oricand, Bucuresti, Sector 1, Calea Victoriei 142, Scara A, Ap 31, am si interfon apesi 31 apoi C de la CALL, poate te bate interfonu' f** de prost. Adresa favorită a prostituatelor. Edited April 24, 2013 by Ville.Capone
winsi Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Nu ai citit mai sus ? Termină cu amenințările, nu se știe ce se va întâmpla mâine poate tu vei fi următorul Adresa favorită a prostituatelor. A maica-tii, zi sa nu te mai aduca si pe tine ca mi-ai furat mancarea din frigider f.mm de ratat.
MyhaytzaCJ Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 @@Ville.Capone Hahaha. @ Ba nici nu mai are rost sa ma cert cu toti ratatii care se cred mari smecheri ca dau adrese gresite si daca il vezi pe strada se caca pe el . Am incheiat discutia. Esti idiot , idiot ramai.
Ville.Capone Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 A maica-tii, zi sa nu te mai aduca si pe tine ca mi-ai furat mancarea din frigider f.mm de ratat. Vorbește omul al căruit IQ nu depășește temperatura camerei.
winsi Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 (edited) @@Ville.Capone Hahaha. @ Ba nici nu mai are rost sa ma cert cu toti ratatii care se cred mari smecheri ca dau adrese gresite si daca il vezi pe strada se c**a pe el . Am incheiat discutia. Esti idiot , idiot ramai. Gata? Cedezi deja? Si eu m-am saturat sa-mi dau adresa(REALA) la toti ratatii care se cred smardoi c-au si ei 500g pe biceps f.mm de spart. Ba in pizda ma-tii am coiu' stang mai greu decat capu' tau. Edited April 24, 2013 by Renko
MyhaytzaCJ Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Gata? Cedezi deja? Si eu m-am saturat sa-mi dau adresa(REALA) la toti ratatii care se cred smardoi c-au si ei 500g pe biceps f.mm de spart. Ba in pizda ma-tii am coiu' stang mai greu decat capu' tau. Zii la m*** ca am borat pe monitor cand am vazut-o
Ville.Capone Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Zii la m*** ca am borat pe monitor cand am vazut-o Wow ce tare e poza, zi-mi și mie unde e monitorul de care vorbești în poza asta ?
winsi Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Zii la m*** ca am borat pe monitor cand am vazut-o Lu' m.a-ta ii pute pizda prin blugi si are o fata de RADIO, ce-i cu poza? Ai dat de albumu' familiei?
MyhaytzaCJ Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Wow ce tare e poza, zi-mi și mie unde e monitorul de care vorbești în poza asta ? Nu am inteles ce ai vrut sa zici :))))
Ville.Capone Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 (edited) Nu am inteles ce ai vrut sa zici :)))) Pe la ora două, două şi ceva... s-a... constatat o furtună, din care n-am putut să dorm cu nevastă-mea împreună în pat fiindcă s-a declanşat o extorsiune al unui degajament al unei construcţii de... într-o apă şi... după care... puteţi uita. Acum mă duc să-l f** pe [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] Edited April 24, 2013 by Ville.Capone
winsi Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Pe la ora două, două şi ceva... s-a... constatat o furtună, din care n-am putut să dorm cu nevastă-mea împreună în pat fiindcă s-a declanşat o extorsiune al unui degajament al unei construcţii de... într-o apă şi... după care... puteţi uita. Acum mă duc să-l f** pe [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] =))))))))))))))))))))))) MAXIM, mihaita boss baga-ti capu' in ciment ca strutii.
MyhaytzaCJ Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Pe la ora două, două şi ceva... s-a... constatat o furtună, din care n-am putut să dorm cu nevastă-mea împreună în pat fiindcă s-a declanşat o extorsiune al unui degajament al unei construcţii de... într-o apă şi... după care... puteţi uita. Acum mă duc să-l f** pe [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] Da'l dracu de capos prost ca m-am saturat de toti idiotii astia care "hai ma ca iti dau adresa mea hai ma si cauta-ma" si in realitate cand te vede pe strada le intra morcovu in anus
Recommended Posts