Kunter.Capone Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 @@SkizzoSkill - Nu le suferii la baieti ca nu au bani sau ca sunt saraci sau etc. Tu tine cont ca ai doar 12 ani, si este de inteles dc ai bani de donatii/etc. Nu orice copil e prost sa dea 200lei pt. un c**** de joc =)) + Dc as da 200lei, cand stiu ca peste 1 zi/1 luna/1 an, se desfiinteaza sv? o.O Abtine-te, si respecta-i si paia cu bani si paia fara. Aici ai dreptate cu faza cu "Abtine-te, si respecta-i si paia cu bani si paia fara.", sincer sa fiu n-am bagat bani intr-un joc deocamdata si nici nu voi baga sincer, am de vreo 5 ani net si nam bagat bani intrun joc si nici nu voi baga.
winsi Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Da'l dracu de capos prost ca m-am saturat de toti idiotii astia care "hai ma ca iti dau adresa mea hai ma si cauta-ma" si in realitate cand te vede pe strada le intra morcovu in anus Te domina gagica-ta cu morcovi in cur? =))) Ai niste fetisuri de ratat, te calca pe coaie des? =))))
Ville.Capone Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Da'l dracu de capos prost ca m-am saturat de toti idiotii astia care "hai ma ca iti dau adresa mea hai ma si cauta-ma" si in realitate cand te vede pe strada le intra morcovu in anus To thin for me. I wanna stick up in your ass
winsi Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Da'l dracu de capos prost ca m-am saturat de toti idiotii astia care "hai ma ca iti dau adresa mea hai ma si cauta-ma" si in realitate cand te vede pe strada le intra morcovu in anus Tu ai vrut sa ma intalnesti, poftim, iti ofer ocazia si tot eu sufar?
MyhaytzaCJ Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Tu ai vrut sa ma intalnesti, poftim, iti ofer ocazia si tot eu sufar? Ba copil frustrat :))) Tu te chinuiesti pe aici sa ma injuri da eu ma pis pe injuraturile tale ma :)) Poti sa ma tot injuri pe forumuri si pe jocuri . Nu ma tot lua pe mine ca mi-ai zis unde stai . Cine crezi ca ar crede o femeie frustrata ca si tine si-ar da adresa pe forum dupa ce ii injura pe toti . Fugi la mamicata ma ca m-am plictisit
Ville.Capone Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 (edited) Tare esti tu ma aici . As vrea sa ne intalnim in viata reala @@Ville.Capone Hahaha. @ Ba nici nu mai are rost sa ma cert cu toti ratatii care se cred mari smecheri ca dau adrese gresite si daca il vezi pe strada se c**a pe el . Am incheiat discutia. Esti idiot , idiot ramai. Da'l dracu de capos prost ca m-am saturat de toti idiotii astia care "hai ma ca iti dau adresa mea hai ma si cauta-ma" si in realitate cand te vede pe strada le intra morcovu in anus Ţi-ai dat smecta singur.... Edited April 24, 2013 by Ville.Capone
winsi Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Ba copil frustrat :))) Tu te chinuiesti pe aici sa ma injuri da eu ma pis pe injuraturile tale ma :)) Poti sa ma tot injuri pe forumuri si pe jocuri . Nu ma tot lua pe mine ca mi-ai zis unde stai . Cine crezi ca ar crede o femeie frustrata ca si tine si-ar da adresa pe forum dupa ce ii injura pe toti . Fugi la mamicata ma ca m-am plictisit Nu ma chinui, ti le scuip cu precizie, ca atunci cand iau o decizie, mai suferi mult iti fac o incizie. Inveti anu' asta sa scrii corect, ca daca vii aici ma fac de ras cu tine prin bloc.
MyhaytzaCJ Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Nu ma chinui, ti le scuip cu precizie, ca atunci cand iau o decizie, mai suferi mult iti fac o incizie. Inveti anu' asta sa scrii corect, ca daca vii aici ma fac de ras cu tine prin bloc. Doamne ajuta-ti ca esti prost ca naiba . Nu ma mai provoca ca nu iti mai raspund , m-am saturat sa imi pierd vremea cu microbi ca tine . Jet .
Ville.Capone Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Doamne ajuta-ti ca esti prost ca naiba . Nu ma mai provoca ca nu iti mai raspund , m-am saturat sa imi pierd vremea cu microbi ca tine . Jet . Jet de robinet sau jet oceanic ? Depinde şi de presiunea apei, din robinet, daca e jet de la robinet....
MyhaytzaCJ Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Jet de robinet sau jet oceanic ? Depinde şi de presiunea apei, din robinet, daca e jet de la robinet.... Oceanic.
Ville.Capone Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 (edited) Şi prin ce ţeavă curge ? Ce diametru are ? Cu cat e mai mică ţeava cu atât mai mare e presiunea, sunt invers ......... proporţionale. Edited April 24, 2013 by Ville.Capone
winsi Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Doamne ajuta-ti ca esti prost ca naiba . Nu ma mai provoca ca nu iti mai raspund , m-am saturat sa imi pierd vremea cu microbi ca tine . Jet . Poti sa nu te mai repeti? "m-am saturat" dar tot te intorci sa-mi dai reply-uri ratate ca tine. Zici c-ai inghitit prezervative folosite, nu te mai complica tot ce zic e menit sa te oftice.
MyhaytzaCJ Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Poti sa nu te mai repeti? "m-am saturat" dar tot te intorci sa-mi dai reply-uri ratate ca tine. Zici c-ai inghitit prezervative folosite, nu te mai complica tot ce zic e menit sa te oftice. Somn usor copile.
SPIKE Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Poti sa nu te mai repeti? "m-am saturat" dar tot te intorci sa-mi dai reply-uri ratate ca tine. Zici c-ai inghitit prezervative folosite, nu te mai complica tot ce zic e menit sa te oftice. http://www.youtube.com/watch?v=FCjogz6IUNE
MyhaytzaCJ Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=FCjogz6IUNE =))))))))))
TrollzorFTW Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Fanii mei! Fac eu un filmulet cu "Rob cu X", hop sare toata lumea. P.S: Sa nu credeti ca sunt hater, va iubesc pe toti :*
paulpaul600 Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 @@SkizzoSkill - Nu le suferii la baieti ca nu au bani sau ca sunt saraci sau etc. Tu tine cont ca ai doar 12 ani, si este de inteles dc ai bani de donatii/etc. Nu orice copil e prost sa dea 200lei pt. un c**** de joc =)) + Dc as da 200lei, cand stiu ca peste 1 zi/1 luna/1 an, se desfiinteaza sv? o.O Abtine-te, si respecta-i si paia cu bani si paia fara. In primu rand am 16 ai fac 17....in al doilea rand uite cum vi sa cersesti de la mine bani ca tu nu ai, saracu puli mele ce esti! Si mai comentezi aiurea... Martaz-dA-sHoW Sent 22 April 2013 - 16:30 I'M SPLENDID! Premium 835 posts Nick pe sa-mp: MARTAZEW Gender: Male Location: Bucuresti Nu mai ai 100 lei, sa donezi si pt. mine, si iti dau 50.000.000 $ in joc ? Le sunt recunoscător tuturor celor care m-au refuzat în viață. Datorită lor am reușit pe cont propriu. 1. Am observat că dacă ești bun, ești călcat în picioare, am decis să fiu înțelegător și om cu cei ce merită. 2. Nu uitați că pe forum, respect regulile la sânge ! 3. Atâta timp cât bagi în seamă pe toți, o parte se cred vedete. 4. Nu ofer suport prin PM sau pe Messenger. 5. Dacă oferi suport prin pm, a 2-a oară o să zică acel utilizator că ești inganfat dacă nu îl mai ajuți. Acestea sunt doar 5 din regulile ce le respect cu strictețe. (http://bugged.ro/user/398-martaz/) Reply SkizzoSkill Sent 22 April 2013 - 16:31 Senior Member Premium 254 posts 0 warning points Nick pe sa-mp: SkizzoSkill Gender: Male Location: Undeva foarte suss! Martaz-dA-sHoW, on 22 Apr 2013 - 01:30, said: Nu mai ai 100 lei, sa donezi si pt. mine, si iti dau 50.000.000 $ in joc ? Mai am 245lei da nu ma mai duc la BCR...scuze Vrei sa vezi in ce factiuni am fost? Apasa pe Spoiler Spoiler Informatii: Nume real: Paul Nume : SkizzoSkill Level : 28 Phone No. : 56556 Job : Car Jaker Factiune : Civilianus Rank : 7 ( Lider) Premium : Da Puncte:45 Bunuri personale : Bullet | NRG-500 | Maverik | Hotring Racer A | OMV-UL de langa CNN LS l 164kk Reply Edit Delete Martaz-dA-sHoW Sent 22 April 2013 - 16:40 I'M SPLENDID! Premium 835 posts Nick pe sa-mp: MARTAZEW Gender: Male Location: Bucuresti ok ;p Iti dadeam 50.000.000 $ Ori sa te duci acum, ori mai inklo. Le sunt recunoscător tuturor celor care m-au refuzat în viață. Datorită lor am reușit pe cont propriu. 1. Am observat că dacă ești bun, ești călcat în picioare, am decis să fiu înțelegător și om cu cei ce merită. 2. Nu uitați că pe forum, respect regulile la sânge ! 3. Atâta timp cât bagi în seamă pe toți, o parte se cred vedete. 4. Nu ofer suport prin PM sau pe Messenger. 5. Dacă oferi suport prin pm, a 2-a oară o să zică acel utilizator că ești inganfat dacă nu îl mai ajuți. Acestea sunt doar 5 din regulile ce le respect cu strictețe. (http://bugged.ro/user/398-martaz/) Reply SkizzoSkill Sent 22 April 2013 - 16:42 Senior Member Premium 254 posts 0 warning points Nick pe sa-mp: SkizzoSkill Gender: Male Location: Undeva foarte suss! Martaz-dA-sHoW, on 22 Apr 2013 - 01:40, said: ok ;p Iti dadeam 50.000.000 $ Ori sa te duci acum, ori mai inklo. Tu imi dai 50kk si maverik il dai si cu 220 kk ....bft oricum nu ma duceam nu donez la tot orasu Vrei sa vezi in ce factiuni am fost? Apasa pe Spoiler Aici ai dreptate cu faza cu "Abtine-te, si respecta-i si paia cu bani si paia fara.", sincer sa fiu n-am bagat bani intr-un joc deocamdata si nici nu voi baga sincer, am de vreo 5 ani net si nam bagat bani intrun joc si nici nu voi baga. Kunter fara suparare da pe mine nu ma intereseaza ce faci tu cu bani....Eu daca am fac ce vreau ai ceva in potriva? Am cu fratemiu un cont de metin 2 de nivel 97, debia in ala am bagat bani....Asa ca fac ce vreau cu bani mei....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
General. Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 You have no life skizzo,ne doare la boase ca vii tu dintr-o familie de "avuti" :-j Cat despre video.... invata sa conduci :-j
aragones11 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 (edited) +1 Buna masina (General. - Video este facut la vrajeala invata tu sa intelegi, Condusul ramane pentru el sa invete , Invata tu sa respecti , invata sa iti dai seama de realitatea jocului si vezi ca iti pierzi timpu. Normal dadeai +1 si taceai,asa mii sa parut mie corect.) Edited April 25, 2013 by hiTmaN-x
benzodiazephine Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 (edited) Bah [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] esti cam tare in gura tu asta de la bucuresti , crezi ca daca esti boschetar esti smecher? Gata Lasatioff-topicu !. Edited April 25, 2013 by Raw.
SnopDog Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Hotringu cea mai smechera masina, bravo pentru video,iar pentru cei care spun ca e mult 1 milion,amicilor traim in 2013 numai traim in 2005 in care 1 leu era o avere,deci HF !
Laurr. Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 +1 am facut si eu o tura cu masina cand a venit cu ea la HQ NR. :D
zenek Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 (edited) 1+ skizzoskill bravo este super robu. Edited April 28, 2013 by zenek
Recommended Posts