.Bogdan. Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Nickname: .Bo[G]dan.Vârsta: 16Level: 4 aproape 5Ore jucate: 15.03Din ce clanuri ai mai făcut parte? Dacă ai mai făcut parte, de ce ai ieşit?: Am facut parte din clanul Sir. (am iesit deoarece liderul era prea fitos)Ai avut conflicte cu un membru OuT? Dacă da, cu cine şi de ce?: Nu,nu am avut.Realizezi că noi suntem un clan unit, ne respectăm şi ne ajutăm la greu?: Da,realizez asta.Alte precizări: Sper sa fiu acceptat! :D
KenRappa Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Nickname: .Bo[G]dan. Vârsta: 16 Level: 4 aproape 5 Ore jucate: 15.03 Din ce clanuri ai mai făcut parte? Dacă ai mai făcut parte, de ce ai ieşit?: Am facut parte din clanul Sir. (am iesit deoarece liderul era prea fitos) Ai avut conflicte cu un membru OuT? Dacă da, cu cine şi de ce?: Nu,nu am avut. Realizezi că noi suntem un clan unit, ne respectăm şi ne ajutăm la greu?: Da,realizez asta. Alte precizări: Sper sa fiu acceptat! :D Respins, nu ai cele 15 ore jucate. Aplica din nou cand vei avea de 15 ore jucate. [ http://redpanel.bugged.ro/profile/.Bo%5BG%5Ddan. ]
Recommended Posts