Cosma Claudiu Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Deci cine imi poate face un sistem pentru masini personale? Quote
Cristicaua Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Nu o sa-ti faca nimeni, mai ales pe bugged :) Quote
KruZZel Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Google e mare, sunt 1001 de sisteme de mașini. Crezi că stăm noi, cei care știm să scriptăm, să îți facem ție sistem? Uite unul aici:http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=250714. Poți să dai un simplu search pe sa-mp.com și găsești cu grămada. Quote
Cosma Claudiu Posted April 20, 2014 Author Posted April 20, 2014 @KruZZ.Capone ma refeream la unul cu explicatii, simplu, etc, daca dai copy+paste nu inseamna ca esti mare maestru in Pawno! Quote
KruZZel Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 @KruZZ.Capone ma refeream la unul cu explicatii, simplu, etc, daca dai copy+paste nu inseamna ca esti mare maestru in Pawno! Da mă, din ce ai zis tu, reiese că vrei să ți-l facă cineva, mură-n gură. Eu am zis că nu stă nimeni de-aici să ți-l facă, și ți-am dat unul. Nu ești mulțumit? Vroiai să-ți fac eu unul, așa, gratis? Quote
Cosma Claudiu Posted April 20, 2014 Author Posted April 20, 2014 @KruZZ.Capone, frate ia pleaca daca tot nu vrei sa ajuti membrii comunitatii BuGGeD decat cu contra-cost! Quote
Blaskowski Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 @@itachi, frate nu mai cere sisteme ca nu te ajuta nimeni mura-n gura. Quote
Recommended Posts