uNboRn Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Vreau sa va spun ramas bun, deoarece eu am decis sa parasesc acest departament din motive personale.Va multumesc ca m-ati primit cu drag si cu bratele deschise, ca m-ati luat dupa robberi, ca m-ati invatat tot ce stiu acum.Va multumesc inca o data. Cu stima si respect, uNboRn. Quote
Dynamic Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Bafta in continuare baieti eu ies ca vreau sa intru back in Corleone peace . Quote
Rexxo Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Bafta in continuare baieti eu ies ca vreau sa intru back in Corleone peace . Baftă în continuare, vezi că vreau să văd LS negru când dau /turfs :> 1 Quote
Explozive_Chocolate Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Bafta in continuare baieti eu ies ca vreau sa intru back in Corleone peace . Bafta in continuare, si sa le taiati lui Grove zambetul de pe fata =]. Quote
Explozive_Chocolate Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Bai dar, cam liniste pe aici, ce s-a intamplat cu voi?!? :( Quote
Quid Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Până când poate să dureze, s-a ajuns și la asta (/quitgroup). :D A fost o experiență foarte plăcută,vă urez tuturor baftă în continuare, și celor noi, bun venit. Quote
Rexxo Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Până când poate să dureze, s-a ajuns și la asta (/quitgroup). :D A fost o experiență foarte plăcută,vă urez tuturor baftă în continuare, și celor noi, bun venit. Ne-a făcut plăcere să fii alături de noi ;) Sper să faci o treabă bună pe viitor mafiiotule :) Quote
Explozive_Chocolate Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Până când poate să dureze, s-a ajuns și la asta (/quitgroup). :D A fost o experiență foarte plăcută,vă urez tuturor baftă în continuare, și celor noi, bun venit. Multa bafta in continuare, fii sigur ca nu te vom uita, si te asteptam la antrenament. ;) Quote
PaulPolitai Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 dc postam acuma rapoartele ca era vb sa postam duminica pana la ora 00:00? Quote
Rexxo Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Uite ca acum aveti la dispozitie 2 zile. Oricum, cei ce trebuie sa primeasca rank-up se apuca de ss-urile pentru urmatorul rank abea dupa ce-l primesc la sedinta. :) Quote
PaulPolitai Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Uite ca acum aveti la dispozitie 2 zile. Oricum, cei ce trebuie sa primeasca rank-up se apuca de ss-urile pentru urmatorul rank abea dupa ce-l primesc la sedinta. :) eu luni iau rank 4 si dupa ce primesc rank 4 mai facem raport sa stiu si eu domnul rexxo Quote
Rexxo Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 eu luni iau rank 4 si dupa ce primesc rank 4 mai facem raport sa stiu si eu domnul rexxo Iei rank 4 daca ai un raport bun, daca nu mai astepti. Si daca iei, incepi sa faci pentru rank 5. :) PS: Maine voi fi plecat cam toata ziua, ma intorc seara sau a doua zi, vedeti ce faceti. :) Quote
PaulPolitai Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 ok domnul rexxo si cam cate ss-uri vrei sa iti fac? si u crezi ca osa iau rank 4? Quote
Recommended Posts