XeNnOoRr Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Excelent, foarte frumos realizat. Probabil cel mai bun video vazut pe bugged pana acum. Felicitarile mele!
Deniis. Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 @@Alexx., Melodia o vreau si eu .. Daca se poate.. Videoclipul este foarte frumos. Foarte bine gandit. Felicitari , @Alexx . P.S : Daca ar fi asa serverul, cum este in videoclip. Ca, atunci cand cineva se accidenteaza, sa vina repede echipajul de Politie / "Smurdul", si de ce nu si un reporter? Foarte frumos. Da-mi pm cu melodia daca se poate si programul de editat..:)
Mr.FresH Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 (edited) @@Alexx., Melodia o vreau si eu .. Daca se poate.. Videoclipul este foarte frumos. Foarte bine gandit. Felicitari , @Alexx . P.S : Daca ar fi asa serverul, cum este in videoclip. Ca, atunci cand cineva se accidenteaza, sa vina repede echipajul de Politie / "Smurdul", si de ce nu si un reporter? Foarte frumos. Da-mi pm cu melodia daca se poate si programul de editat.. :) Salut! În primul rând vreau să-ți mulțumesc. Melodia se numește Imagine Dragons - Radioactive, click pe spoiler. http://www.youtube.com/watch?v=ktvTqknDobU Programul de editat este Sony Vegas Pro 10.0. Edited May 10, 2014 by Alexx.
FrEeRuNiNnG Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 (edited) Bravo pentru munca depusă, frumos. Edited May 20, 2014 by FrEeRuNiNnG
Mr.FresH Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 (edited) Trebuie să recunoaștem, au fost cândva momente frumoase în News Reporters. Mulțumesc tuturor // Edited May 21, 2014 by ALexx.
Layzz Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Sunt unele momente în care nu ai filmat bine cu cam hack-ul. Ar trebuii să ai un ENB Series Mod, pentru a filma mai HD, și videoclipul este mai frumos. Acel @Alexx, de jos, strică video-ul.
Elisei Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 +1 Good Job, in special pentru organizare, mi-a placut cum au sosit toti frumos la locul accidentului
Mr.Snack Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Extraordinar !!! O munca grea dar a iesit ceva foarte frumos ! RESPECT!
Recommended Posts