Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dupa cum zice titlul caut o echipa de actori cu care sa facem filme npe rpg.bugged.ro ca sa-mi vedwti restul filmelor scrieti pe youtube AgentxTv cine doreste reply aici PM sau add h3adshoot.samp

Posted

N-am gasit nimic pe youtube facut de tine. (AgentxT)

ON : Eu ma bag sa te ajut la filmari.

OFF: Martaz, dupa parerea mea video'ul asta e printr'e cele mai reusite, poftim :

Posted

Dupa cum zice titlul caut o echipa de actori cu care sa facem filme npe rpg.bugged.ro ca sa-mi vedwti restul filmelor scrieti pe youtube AgentxTv cine doreste reply aici PM sau add h3adshoot.samp

Frate daca tu ma faci vedeta, Eu Iva Barosanul cel de temut te ingrop in bani CL@R

S@L!

Posted

ON : Eu ma bag sa te ajut la filmari.

OFF: Martaz, dupa parerea mea video'ul asta e printr'e cele mai reusite, poftim :

Destul de interesant.

Ma bag si eu la 'filmari'.

Posted

Vreau să particip și eu.

Destul de interesant.

Ma bag si eu la 'filmari'.

Frate daca tu ma faci vedeta, Eu Iva Barosanul cel de temut te ingrop in bani CL@R

S@L!

N-am gasit nimic pe youtube facut de tine. (AgentxT)

Va multumim ca ne ajutati la film. Ne puteti contacta printr-un PM pe forum din seara asta pt mai multe informatii, pe mine : [uL.]Jhaffy si [uL.]Mr.Agentx. Ne intalnim pe server maine seara in jur de 17:00-17:30 ! O sa va las in acest topic toate filmarile noastre.

Posted

Va multumim ca ne ajutati la film. Ne puteti contacta printr-un PM pe forum din seara asta pt mai multe informatii, pe mine : [uL.]Jhaffy si [uL.]Mr.Agentx. Ne intalnim pe server maine seara in jur de 17:00-17:30 ! O sa va las in acest topic toate filmarile noastre.

Și despre ce o să fie filmul?

Posted

Și despre ce o să fie filmul?

Pai, decidem impreuna despre ce sa facem, ma voi gandi si eu si voi si astept propuneri. Imi puteti lasa aici o idee sau printr-un pm. :) Va rog, civilizat!

Posted (edited)

N-am microfon, eu zic să facem o prezentare la mafii sau o prezentare a serverului, curse cu mașini.

Edited by Renato
Posted

Multumesc cei care ma ajutati filnatile o sa fie weeckendul acesta aveti skype ?

Check semnătură sau profil ;]

Posted

Voi vorbi cu Agentx si vedem cand il vom face, momentan avem treaba cu scriptingul.Va voi tine la curent.

Posted (edited)

Rog urmatorii playeri sa fie ON diseara si sa detina un Walkie-Talkie :

-Martaz Da Show

-Resi Saf

-Ivazabaws

-Renato

-Endzor

-LegalPlayer

-Eugen666

-Howse

-Pitiq

Va vom contacta noi pe fiecare in joc cu locatia unde se va tine filmul, ne vom strange si vom incepe !

Edited by J h a f f y
Posted

Rog urmatorii playeri sa fie ON diseara si sa detina un Walkie-Talkie :

-Martaz Da Show

-Resi Saf

-Ivazabaws

-Renato

-Endzor

-LegalPlayer

-Eugen666

-Howse

Va vom contacta noi pe fiecare in joc cu locatia unde se va tine filmul, ne vom strange si vom incepe !

Bine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp