thestar Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 1 La mana alexander, nu ti-am cumparat niciun mod le-am gasit pe google. 2 La mana pot face ce vreau cu ele deoarece nu le-am luat de la tine. 3 La mana cui ii zici uh ca are 13 ani? nu te mai da mare in stamba, odata ce ai facut modurile astea nu trebuia sa faci rpd sa le vinzi cu bani... sunt alte moduri mai frumoase ca astea si sunt pe gratis, Esti doar un copil fara viitor care sta toata ziua cu fata in PC ca sa faca niste moduri si dupa se da smecher ca e nustiu cine si ar trebui sa-l respect..ESTI PATETIC...
JOSEPHiNii Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Asta este nesimţire curată. Noi ne chinuim să facem nişte moduri, iar voi după ce le cumpăraţi le puneţi pe forum gratis. Vă căcaţi pe voi cu stropi, aveţi maxim 13 ani şi suferiţi în faţa calculatorului. Ba atata timp cat le "vinzi" care este problema, astea se pot gasii si pe google, tu akm te oftici ca nu mai scoti bani din ele ca deja lea postat thestar gratis. Si nu inteleg cine a suferit ? a suferit ca a pus niste moduri ? daca vrei sa nu "ti se fure modurile" cum zici tu mai sus, fale doar ptr tn si nu le mai da.
Pantera.Capone Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 (edited) 1 La mana alexander, nu ti-am cumparat niciun mod le-am gasit pe google. 2 La mana pot face ce vreau cu ele deoarece nu le-am luat de la tine. 3 La mana cui ii zici uh ca are 13 ani? nu te mai da mare in stamba, odata ce ai facut modurile astea nu trebuia sa faci rpd sa le vinzi cu bani... sunt alte moduri mai frumoase ca astea si sunt pe gratis, Esti doar un copil fara viitor care sta toata ziua cu fata in PC ca sa faca niste moduri si dupa se da smecher ca e nustiu cine si ar trebui sa-l respect..ESTI PATETIC... Nu ai cum să le găseşti pe Google, deoarece aceste moduri sunt făcute de către clanul .Capone. Pe lângă asta, penibil eşti tu. @ - +1 când o să pot. Edited April 25, 2013 by Pantera.Capone
Alexander.Capone Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Ba atata timp cat le "vinzi" care este problema, astea se pot gasii si pe google, tu akm te oftici ca nu mai scoti bani din ele ca deja lea postat thestar gratis. Si nu inteleg cine a suferit ? a suferit ca a pus niste moduri ? daca vrei sa nu "ti se fure modurile" cum zici tu mai sus, fale doar ptr tn si nu le mai da. Nu se găsesc pe google, frustratule. Tu vezi ce am scris acolo? SUNT FĂCUTE DE MINE SI JUSTIN.CAPONE. Ăla are modurile noastre deoarece noi i le-am vândut, nu le-a luat de pe google.
Ryudo Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Nu se găsesc pe google, frustratule. Tu vezi ce am scris acolo? SUNT FĂCUTE DE MINE SI JUSTIN.CAPONE. Ăla are modurile noastre deoarece noi i le-am vândut, nu le-a luat de pe google. Si ce :) Daca eu am in computer ceva, nu am voie sa il pun pe forum ca asa zice Alexander.Capone cu clanul lui de lichele ordinare? :) Mie mi se pare ca tu esti biggest fan de pe server copile, si ca tot zici tu ai ca ai 15+ ani, in poza aia nu ai mai mult de 14, asa ca mai bine taci. Ti-ai facut si tu un clan acolo si gata esti boss? Ai dat /bomb pe 200k pana ai facut bani de infernus si gata esti boss? Ai cersit mila sa intri in Departamente si gata esti boss? Ai pus si tu culoare la modurile default din SAMP si esti boss? Nu copile, esti boss atunci cand inveti sa respecti persoanele, sa le ajuti si ei la fel. Ma mira ca, in topicul regulament la clan scrie sa ajutati ceilalti playeri ca sa te faci placut pe server :) Fac pariu ca NIMENI de pe server nu a mai avut conflicte cu cineva din .Capone inafara de tine si Justin :) Copii capone care impun reguli si nici nu le respecta. Te astept cu rimele tale de cantaret din acordion luate de pe net.
winsi Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Nu se găsesc pe google, frustratule. Tu vezi ce am scris acolo? SUNT FĂCUTE DE MINE SI JUSTIN.CAPONE. Ăla are modurile noastre deoarece noi i le-am vândut, nu le-a luat de pe google. Si la ce te asteptai? Sa faci un mod sa-l pui pe internet si apoi sa nu-l dea fiecare mai departe gratis? Sa fim seriosi acelasi lucru' il faci si tu, mai mult ca sigur ai GTA SA piratat, Rockstar Games insa nu face atata necaz de asta.
Alexander.Capone Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 (edited) Si ce :) Daca eu am in computer ceva, nu am voie sa il pun pe forum ca asa zice Alexander.Capone cu clanul lui de lichele ordinare? :) Mie mi se pare ca tu esti biggest fan de pe server copile, si ca tot zici tu ai ca ai 15+ ani, in poza aia nu ai mai mult de 14, asa ca mai bine taci. Ti-ai facut si tu un clan acolo si gata esti boss? Ai dat /bomb pe 200k pana ai facut bani de infernus si gata esti boss? Ai cersit mila sa intri in Departamente si gata esti boss? Ai pus si tu culoare la modurile default din SAMP si esti boss? Nu copile, esti boss atunci cand inveti sa respecti persoanele, sa le ajuti si ei la fel. Ma mira ca, in topicul regulament la clan scrie sa ajutati ceilalti playeri ca sa te faci placut pe server :) Fac pariu ca NIMENI de pe server nu a mai avut conflicte cu cineva din .Capone inafara de tine si Justin :) Copii capone care impun reguli si nici nu le respecta. Te astept cu rimele tale de cantaret din acordion luate de pe net. Eşti un lăchios mustăcios de 12 ani, care are ciudă pe clanul .Capone. Nu ai un prieten în realitate. Stai închis în casă non-stop, baricadat în cameră pentru a nu te scoate mă-ta de la calculator. Eşti ţinut pe eugenii, deoarece ai 150kg la 12 ani. De ce crezi că tatăl tău ascunde mâncarea de tine, şi schimbă foarte des uşa de la intrare? Te îngraşi pe zi ce trece, şi nu mai ai loc. Hai salut. P.S: Îţi recomand http://www.produsedeslabit.ro/pastile-de-slabit.html Edited April 25, 2013 by Alexander.Capone
benzodiazephine Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Nu cred că e bine ce faci , poate modurile astea chiar sunt muncite de clanul Capone ,respectiv justin capone..
thestar Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 (edited) Ca sa va zic toata povestea cu capone astia... NU AU FOST INVENTATE DE VOI..LEATI COPIAT DE PE ALT MOD FACUT DE ALTU ASA CA NU PUTETI SPUNE CA LEATI FACU VOI... Si sa-ti mai spun ceva le gasesti pe google daca stii cum dar ce sa vorbesti cu oameni deastia....Toti tarani....Cica munca* la ei , ce ati modificat putin la cele originale si gata?sunt creatiile voaste?NU CRED...Asa ca gura mica.. Crezi ca ma impresionezi daca incepi sa injuri?nu asta arata ce taran poti sa fii.Copii ca tine am intalnit multi si am invatat cum sa le fac fata... nu esti primu specimen* care cand vede ca nu-i iese ceva incepe sa injure de parca m-ar speria pe mine..Dute acasa si culcate Edited April 25, 2013 by thestar
Ryudo Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Bă cioară, tu nu vezi că eşti un ţigan cocalar, cu stuf deasupra gurii, gras, care te ţine mă-ta pe eugenii?! Cum de poţi să-ţi mişti mâna să tastezi atâtea cuvinte?! Dacă tu consideri că mi-am făcut acest clan pentru că sunt "boss", înseamnă că ai mari probleme în societate. Nu ai un prieten pe server, în realitate eşţi un lăchios de 12 ani, care stai închis în casă non-stop, care pleci de la şcoală să vii pe sa:mp să dai /buylevel, apoi te baricadezi în cameră să nu te scoată mă-ta de la calculator. Cu asta am încheiat, scuzaţi-mi limbajul obscen, nu prea îmi stă în fire, dar acest lăchios mustăcios de 12 ani nu merită să fie tratat mai "frumos". Imi place ca noi, in acest topic vorbim de ceva si vine castoru de Alexander sa injure cu glume de pe cocalari.ro :)) Nici nu are habar la ce da copy-paste :)) El e total afara din subiect, noi vorbim de moduri si el de "/buylevel" fiindca crede ca ne intereseaza istoria lui de copil retardat care face laba pe redtube si la pozele lu [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] :)) Total fail copile. Mai cunosc eu lume d'asta care cand vede ca nu are dreptate si nu are ce cauta intr'o discutie, ca un asocial incepe sa injure :))
thestar Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 (edited) UITATIVA SI AICI DACA NU MA CREDETI CA SUNT COPIATE DOAR LE-A MODIFICAT PUTIN SI ATAT NU SUNT ALE LUI MODURI DEASTEA SUNT O GRAMADA ASA CA NU POTI SPUNE CA SUNT CREATIA TA.. Edited April 25, 2013 by thestar
Alexander.Capone Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 (edited) Ryudo, de ce când mă jigneşti, începi să-ţi faci autodescrierea? Nu are rost să mai postez în acest topic de tot rahatul, unde sunt doar idioţi şi lăchioşi de 12-13 ani. La ce limbaj aveţi, daţi dovadă că aveţi MARI PROBLEME ÎN SOCIETATE. Acesta a fost ultimul meu post din acest topic de rahat. Edited April 25, 2013 by Alexander.Capone
Ryudo Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Ryudo, de ce când mă jigneşti, începi să-ţi faci autodescrierea? Nu are rost să mai postez în acest topic de tot rahatul, unde sunt doar idioţi şi lăchioşi de 12-13 ani. La ce limbaj aveţi, daţi dovadă că aveţi MARI PROBLEME ÎN SOCIETATE. Acesta a fost ultimul meu post din acest topic de rahat. Poate nu ti'ai dat seama :)) Dar tu ai fost UNICUL in acest topic care a injurat :))
thestar Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 (edited) Dumnezeu sa te ierte ca esti asa de bun cu noi de nu-ti mai arati fata prin topicu asta, tre sa dau cu agheazma. 13 ani:)) auzi la el , el are 14 ani si se crede smecher de smecher...copile mananca sa cresti.. Apropo uh crezi ca e normal sa scoti bani de pe un mod?eu nu cred am vazut sute de moduri facute din placere si pe gratis... Edited April 25, 2013 by thestar
JOSEPHiNii Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Ryudo, de ce când mă jigneşti, începi să-ţi faci autodescrierea? Nu are rost să mai postez în acest topic de tot rahatul, unde sunt doar idioţi şi lăchioşi de 12-13 ani. La ce limbaj aveţi, daţi dovadă că aveţi MARI PROBLEME ÎN SOCIETATE. Acesta a fost ultimul meu post din acest topic de rahat. controleaza-ti cuvintele, ca in fata la pc sunteti toti smardoi, si akm te oftici ca Nu mai iti scoti tu bani din modurile astea. asa ca dute tare
xBoRn Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Deci, cred că sunt zeci de mii de topic-uri cu armele astea frate... Oricum, mulțumim.
thestar Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Deci, cred că sunt zeci de mii de topic-uri cu armele astea frate... Oricum, mulțumim. O fii facute, dar spre deosebire de celelalte acest topic are download link.:P
thestar Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 Mulţumim thestar pentru mod-uri ;) Prefer sa ma chemati Sm4rT , deoarece un noob mi-a luat numele in joc...
Kunter.Capone Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Puteti avea toate armele capone, ca nu o sa va comparati cu noi .
thestar Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 http://saga-studio.ro/justin/shop/ Voi chiar nu va lasati batuti?Chiar credeti ca cineva vrea sa cumpere modruile alea naspa...Eu le-am postat ca poate la alti le plac eu joc clasic si e cel mai bine.
Alexander.Capone Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 (edited) Voi chiar nu va lasati batuti?Chiar credeti ca cineva vrea sa cumpere modruile alea naspa...Eu le-am postat ca poate la alti le plac eu joc clasic si e cel mai bine. http://saga-studio.ro/justin/shop/ Edited April 26, 2013 by Alexander.Capone
thestar Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 SPER CA AM FOST DE AJUTOR, AM SA CER SA SE INCHIDA TOPICU DEOARECE m-am saturat sa tot comenteze astia din Capone...
Recommended Posts