Margarit8 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Pe ce program se fac ''logo-urile'' acelea care au fost la concursul ala cu Paramedic Departament, de trebuia sa faci niste ''log-uri'' cu regulament&info, aplicatii etc. ?
Iva Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Photoshop , Paint , Picasa Toate programele check google dude ....
NewbHunter Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Daca nu stii sa lucrezi photoshop te ajut eu. ;) Se vede ce bine lucrezi tu in photoshop. Semnatura aia ma da pe spate, Cred ca ai stat zile sa creezi asa capodopera, Du-te repede da fuga la muzeu s-o expuna.
Andale Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 (edited) Se vede ce bine lucrezi tu in photoshop. Semnatura aia ma da pe spate, Crued ca ai stat zile sa creezi asa capodopera, Du-te repede da fuga la muzeu s-o expuna. hahahahahhahahh ce amuzant =)))) Da te-am intrebat? Am zis eu k e in photoshop sau mam chinuit :|?! Veziti ma copile de viata...As vrea sa fiu pe strada cu toti astia care suferiti atata dupa pupare in c*r pe altii :| Edited April 25, 2013 by Alex96
NewbHunter Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Ar trebui sa citesti mai mult din manualul ala de Romana care nici nu l-ai scos din ambalaj. Manualul probabil fiind de clasa a-2-a... Invata sa scrii coorent apoi te chinui sa vorbesti cu mine.
winsi Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 (edited) Ar trebui sa citesti mai mult din manualul ala de Romana care nici nu l-ai scos din ambalaj. Manualul probabil fiind de clasa a-2-a... Invata sa scrii coorent apoi te chinui sa vorbesti cu mine. română, a 2-a.. Edited April 25, 2013 by Renko
NewbHunter Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 română, a 2-a.. Scuza-ma ca nu am tastatura cu diacritice, Maine o sa umblu prin setari.
winsi Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Scuza-ma ca nu am tastatura cu diacritice, Maine o sa umblu prin setari. Nu, nu, romana scrii cu r mic, a 2-a se scrie fara prima cratima, nu a-2-a.
NewbHunter Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Nu, nu, romana scrii cu r mic, a 2-a se scrie fara prima cratima, nu a-2-a. Stiu ca se scrie cu r mic, doar nu am fost la scoala 7 ani degeaba, faza cu cratima e greseala, dar faza cu r mare era facut sa iasa in evidenta,
Recommended Posts