Browner. Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Am nivigat pe forum si-am gasit sectiunea unde poti aplica pentru functia de Lider sau Helper si mi s-a parut ceva ciudat. Administratia nu aduce la curent playerilor cand sunt active astfel de recrutari, ma gandesc ca ar trebui facut un topic, sau unul din Administratorii principali ai comunitatii sa anunte cand de exemplu : Se cauta un helper. Se cauta lider la factiunea X. In felul asta am putea avea toti sanse, sau poate se anunta si nu stiu eu fiind nou, dar as vrea sa fiu lamurit odata ce-am facut acest topic. Multumesc! 1
Kunter.Capone Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Pai da ar fi bine dar n-ar avea de unde alege pentru ca sunt multi jucatori vechi.
xBoRn Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 (edited) Nu ar fi idee bună, adică leader / helper se dă pe activitate, pe forum cât și pe server, seriozitate și altele. Dacă vrei să fii leader la una din facțiunile server-ului trebuie să faci o cerere iar dacă leader-ul facțiunii respective a renunțat, poți fi tu noul norocos. Așa se procedează și cu helper-ul, dacă vrei helper faci o cerere iar dacă Tibi / Shad cred că meriți această funcție, te va căuta cu siguranță. Inainte să faceți cerere sunt niște condiții pentru asta. Edited April 25, 2013 by eNdz0r.
paulpaul600 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Da da ar trebui sa raspunda la cerere ca sa se stie ....
dragosEU Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Sa razpunda cu : ,,nu ai fost acceptat" sau asa ceva.te lasa atata timp..
Browner. Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Nu este vorba de alegerea din playeri vechi sau alte lucruri, dar ma gandesc [chit ca am level2] ca ar fi corect pentru toti membrii comunitatii sa fim si noi instiintati cand se fac astfel de recrutari, nu?.
paulpaul600 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Sa razpunda cu : ,,nu ai fost acceptat" sau asa ceva.te lasa atata timp.. Idem...
iSmoke Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 ceva dragut.. dar ar veni toti de lv 5-10 sa faca cereri s-ar face foarte multe topicuri degeaba. si nu cred ca lui tibi i-ar place sa stea cateva ore sa se uite in acele cereri. oricum idee nu e rea
paulpaul600 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 ceva dragut.. dar ar veni toti de lv 5-10 sa faca cereri s-ar face foarte multe topicuri degeaba. si nu cred ca lui tibi i-ar place sa stea cateva ore sa se uite in acele cereri. oricum idee nu e rea Exact nu ar trebui sa arate ca nu este lider...ca tu oricum poti afla asta, DA macar sa raspunda la cererile facute...
dragosEU Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 @@iSmoke,,eu nu zic de asta.CUm ar veni eu am activitate,multe ore jucat si am facut cereri.Nu sa raspuns la ele.EU doar sa zic sa iti raspunda cu : ,,nu ai fost acceptat" sau ceva.nu sa te lase asa..
Browner. Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 + Ca nu a zis nimeni ,, sa vina cei de level 4-5 sa faca cereri '' . Cererile minime pentru functie sa ramana aceleasi, doar : 1. Sa se faca VIZIBILE aceste cereri, pentru a vedea toti ce si cum. 2. Sa se faca VIZIBILE anunturile cand este cautat un membru pentru functie de LIDER / HELPER. 3. Sa primim raspunsuri prompte.
Alexander.Capone Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Mereu când se alege un lider / helper, iese mare scandal, deoarece mulţi zic "ăla a luat pe pile" / "ăla nu ştie nimic, a luat că a dat bani", sau alte idioţenii de genul acesta. Ar fi bine bine ca cererile acestea să fie vizibile pentru toţi playerii, iar adminii să se sfătuiască între ei, şi să se ia o decizie pentru alegerea noului lider / helper. Aşa nu ar mai fi comentarii aiurea, că ăla a luat pe pile sau că nu merită. Cea mai bună cerere, şi player-ul cu cel mai curat trecut, să fie ales. Criterii de alegere:Punctualitate și seriozitate;Activitate;Mod de scriere, aranjare în pagină;Un ambient al cererii cât mai plăcut și lipsit de font-uri și dimensiuni penibile;Vârstă; Experiență de penalizare(Kick, Mute, Warn, Ban); Maturitate; Am observat că unii lideri îşi pierd funcţia după scurt timp de la primirea acesteia. Dacă s-ar face cereri, s-ar da teste, aceştia vor fi aleşi pe merit, nu pe "auzite" sau pentru o şansă / de ochii lumii.
paulpaul600 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 + Ca nu a zis nimeni ,, sa vina cei de level 4-5 sa faca cereri '' . Cererile minime pentru functie sa ramana aceleasi, doar : 1. Sa se faca VIZIBILE aceste cereri, pentru a vedea toti ce si cum. 2. Sa se faca VIZIBILE anunturile cand este cautat un membru pentru functie de LIDER / HELPER. 3. Sa primim raspunsuri prompte. Nu ar trebui sa faca vizibile cererile, mi se pare complet aiurea! Si cu anunturile VIZIBILE nu sunt de acord....Asa ar posta si cei de lvl 2-4-7-9 Nu ii intereseaza pe ei ca nu is acceptati ei ar face posturi ca sa se afle in treaba...Deci 1 si 2 PICA cu 3 SUNT DE ACORD!
Tiger_999 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 totusi sunt 400 de cereri de helperi si lider ganditiva cat ar dura sa raspunda la toate + sa faca trb pe server + sa face trb pe forum.
Browner. Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 totusi sunt 400 de cereri de helperi si lider ganditiva cat ar dura sa raspunda la toate + sa faca trb pe server + sa face trb pe forum. Pentru asta trebuie ales un staff matur si responsabil. Nu mi se pare ok ce se intampla acum
Recommended Posts