Ady Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Numele meu este Andrei.Varsta: Am vârsta de 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un băiat căruia îi place respectul, am simțul umorului bine accentuat, nu îmi plac glumele de prost gust, nu încurajez codații. Pot spune că sunt o fire mai rebelă. Îmi place foarte mult să imi fac prieteni. Sunt o fire care ”refulează” ca să zic așa, cu ajutorul muzicii, stiu ce inseamna sa respecti.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Adyy.xDNivel : Am level 28.Nume folosite anterior: Nu am nickname-uri anterioare.Vechime pe server: Aproximativ 5 luni (am făcut o mica pauza.).Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am avut niciodată ban si nici nu imi doresc acest lucru. Poza cu invitatie: Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Adyy.xDCONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: Skype: ady.moise2 De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc să fac parte din acest clan deoarece deține membri cu caracter, îmi place mentalitatea și comportamentul membrilor din clan, care au experienta, inteligenta.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Consider că pot ajuta cu respectul meu fata de membrii din AIM, am experienta deci nu voi face greseli. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Desigur. Paste fericit !
Recommended Posts