Bogdan1996 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 (edited) Vrei sa faci o petrecere de neuitat cu DJ si muzica buna ? Nume: Data/Ora: Evenimentul ( zi de nastere etc ...) : Genul de muzica care il preferi : Doresti Cheile de la BAR ? : Daca DA, esti deacord sa dai 1kk pentru a putea pune muzica care o doresti ? : Edited April 25, 2013 by Boghy 2
Martaz. Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Nume: Pantof Alina Data/Ora: 34.04.3033 Evenimentul ( zi de nastere etc ...) : Inmormantare. Genul de muzica care il preferi : gen TRINITAS ! Sau..Fuego, e okey. Doresti Cheile de la BAR ? : Nu. Daca DA, esti deacord sa dai 1kk pentru a putea pune muzica care o doresti ? : Nu.
NighT Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Nume: Pantof Alina Data/Ora: 34.04.3033 Evenimentul ( zi de nastere etc ...) : Inmormantare. Genul de muzica care il preferi : gen TRINITAS ! Sau..Fuego, e okey. Doresti Cheile de la BAR ? : Nu. Daca DA, esti deacord sa dai 1kk pentru a putea pune muzica care o doresti ? : Nu. :lol: :lol:
TeryX Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Nume: Pantof Alina Data/Ora: 34.04.3033 Evenimentul ( zi de nastere etc ...) : Inmormantare. Genul de muzica care il preferi : gen TRINITAS ! Sau..Fuego, e okey. Doresti Cheile de la BAR ? : Nu. Daca DA, esti deacord sa dai 1kk pentru a putea pune muzica care o doresti ? : Nu. :)) :)) Ce ai consumat?
xBoRn Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Putem face aici un fel de ”cerere”, dar putem să te contactăm direct in game :-? Mi se pare mult mai ușor.
Catal1n Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Numai stiti cum sa faceti bani cu alhambra nu ?:|
AirSurfer Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 (edited) Nume: AirSurfer Data/ora: Patrusprezece a douazecea 2013 Eveniment: Nunta Muizca Dorita: Vreau sa puneti Clejanii si Nicu paleru Inchiriezi cheile de la bar pentru 1kk: Normal Prietene doar e nunta mea Apoi mai am o petrecere Nume: Vecina de la 3 Eveniment: Inmormantare Data/ora: Cand se ocupa baietii de ea, dupa 3 zile v-am si sunat Vrei cheile de la Bar: Normal prietene ca o sa se bea pe saturate doar e un moment de bucurie Muzica Dorita: Parazitii-O Cheama ( In cinstea Raposatei) Doresti sa dai 1kk pentru a pune ce muzica vrei: Daca vrei si tu... Edited April 26, 2013 by AirSurfer
Recommended Posts