Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua buGGed! In acest video imi voi prezenta modurile folosite, niste moduri frumoase, dupa parerea mea.

Va rog sa imi scuzati unele greseli gramaticale, aveam putine emotii.

Fara a va mai tine de vorba, dati click aici.

Daca va place vreun mod lasati un comentariu cu cel dorit si eu va voi trimite un link.

Deasemenea, daca va place puteti da un +1.

Va multumesc si va urez vizionare placuta!

P.S.: - Prin Enb, ma refeream la cer, la reflexia de la arme si de la masini, la apa, la textura ierbii etc.

-Selectati 720P pentru o claritate inalta.

ENB pls

Posted (edited)

Ai nevoie de aceste programe pe care levei descarca si dezarhiva in foldere separate oriunde in PC:

1) http://www.neuber.com/typograph/download.html

2) http://www.hhdsoftware.com/free-hex-editor

Dupa downloadare, deschizi Typograf si alegi font-ul dorit, in cazul nostru, Comic Bold Sample Text -> click dreapta pe el -> Proprietes -> Rename.

In noua boxa aparuta, veti inlocui casuta New New Name cu noul nume al font-ului.
ATENTIE - noul nume al font-ului trebuie sa aibe exact 5 litere. Sa zicem ca alegi Comic, ca aici:TyxNNPp.png

Dupa ce ai apasat Rename, salveaza-l pe Desktop, exemplu:

noVIw4H.png

Dupa asta, il vei deschide si vei instala font-ul (Pentru Windows 7 / Vista / 8): mlfxpg5.png

Pentru Windows XP, 98 intram in C:\Windows\Fonts si salvam font-ul acolo.

Acum ai nevoie de celalalt program, Hex Neo. Deschide-l si apasa pe File-> Open->Open File si selecteaza samp.dll.

Apasa combinatia de taste CTRL + F, apoi scrie in noua casuta cuvantul Arial, pentru a  gasi acel cuvant. Dupa care, selecteaza linia respectiva, si da click pe litera A pentru ca acea sageata verde sa apara pe litera A. Apoi, inlocuieste Arial cu numele font-ului instalat (in cazul nostru, Comic) dupa care intrati la File -> Save (sau CTRL + S) si deschideti SA:MP-ul (care trebuie sa fie inchis in tot acest timp).

O3TksMK.png

Daca ti-am fost de ajutor,nu ezita un +1 :) Numai bine!

Dă-mi şi mie modul de la scris. Iţi dau +1!

Edited by -NoMercY-BAWS
  • Upvote 1
Posted

Buna ziua buGGed! In acest video imi voi prezenta modurile folosite, niste moduri frumoase, dupa parerea mea.

Daca va place vreun mod lasati un comentariu cu cel dorit si eu va voi trimite un link.

P.S.: - Prin Enb, ma refeream la cer, la reflexia de la arme si de la masini, la apa, la textura ierbii etc.

Salut modul de arme sa-mi arate armele auri de unde pot sa-l iau ?

Posted

As vrea si eu ped.ifp si modul de arme!!Astept cu Quote,daca mi le dai dau +1,cum se instaleaza,multumesc anticipat!

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp